Accessoires

Micro Mobility heeft een grote keuze aan verschillende scooteraccessoires voor kinderen, jongeren en volwassenen. U kunt bellen, lichten (knipperend of niet), draagriemen, manden, knie- en elleboogbeschermers, scootaheadz en nog veel meer kopen.

Producten 1-24 van 228

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Micro-accessoires

Micro Mobility heeft een grote keuze aan verschillende stepccessoires voor kinderen, jongeren en volwassenen. U kunt bellen, lichten (knipperend of niet), draagriemen, manden, tassen, knie- en elleboogbeschermers, scootaheadz en nog veel meer kopen.

Helmen

Helmen worden steeds meer standaard bij het fietsen, maar het is ook veel veiliger om met een helm op je step te rijden. Leer uw kinderen vanaf dag 1 hun step met een helm te gebruiken en het wordt een gewoonte voor ze om er altijd één te dragen! Bij Micro-Mobility hebben we een breed assortiment voor iedereen. We hebben super coole en gekleurde kinderhelmen van Micro zelf, maar ook van Nutcase en Thousand, zodat je er altijd één vindt die past bij de gloednieuwe step van je kind (of zijn oude, veiligheid voorop natuurlijk). En, omdat we altijd zeggen dat het belangrijk is om het goede voorbeeld te geven, hebben we ook veel leuke en hippe helmen voor volwassenen. Met onze zonder MIPS of LED-verlichting, u vindt altijd een helm die u goed staat en past bij uw behoeften!

Tassen

Of je nu graag op avontuur gaat of voor je dagelijkse woon-werkverkeer, we hebben een tas die bij je past! We hebben tassen voor kinderen en volwassenen, en sommige kunnen zelfs aan uw step worden bevestigd om gemakkelijker te reizen! Bekijk onze selectie. En zoals altijd... als je je bestelling op een doordeweekse dag voor 15u plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.