Tassen & Binders

Ga je graag op avontuur, wat er ook op je pad komt? We hebben tassen en riemen om je te helpen je spullen (of step) bij je te dragen, waar je ook heen gaat! (en wat je ook beslist mee te nemen).

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Draagriemen

Deze draagriem van Micro Mobility is perfect om te gebruiken tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer! Gebruik je je step in combinatie met de trein of bus terwijl je je telefoon bij je hebt of een lekkere warme koffie drinkt, dan kan je step in de weg zitten! Maak met deze riem uw handen vrij terwijl u de step op uw schouder draagt. De draagriem kan gebruikt worden met de Micro Sprite, Micro Rocket, Micro Speed ​​en Micro Flex.

Restrap tassen en binders

Een normale en praktische milieuvriendelijke rugzak nodig? Koop een rugzak van Restrap die handgemaakt is in het VK met behulp van duurzame materialen! Riemen nodig om je vouwfiets of wat klein materiaal op je fiets of step te dragen? Restrap heeft het allemaal voor je!

Micro Mobility accessoires

Micro Mobility heeft een grote keuze aan verschillende stepaccessoires voor kinderen, jongeren en volwassenen. U kunt bellen, lampjes (knipperend of niet), draagriemen, manden, knie- en elleboogbeschermers en nog veel meer kopen. Koop hier voor 15u en ontvang je bestelling de volgende dag in huis (niet geldig in het weekend).