Goodordering Tassen

Goodordering is een klein onafhankelijk bedrijf dat in een flat boven een fietsenwinkel in Hackney, Oost-Londen, ontstaan is. De merknaam ‘Goodordering’ komt van het plezier en de voldoening om goed te bestellen in een restaurant. Oprichter en ontwerpster Jacqui Ma legt uit: “Onze familie ging vaak samen uit eten en na een zeer bevredigende maaltijd riepen we allemaal 'Goodordering!' (Goed besteld!) tegen mama. Dit merk bevat alle waarden van familiebijeenkomsten en die vastgelegde geluksmomenten.

Producten 1-24 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Goodordering

Goodordering is een klein onafhankelijk bedrijf dat in een flat boven een fietsenwinkel in Hackney, Oost-Londen, ontstaan is. De merknaam ‘Goodordering’ komt van het plezier en de voldoening om goed te bestellen in een restaurant. Oprichter en ontwerpster Jacqui Ma legt uit: “Onze familie ging vaak samen uit eten en na een zeer bevredigende maaltijd riepen we allemaal 'Goodordering!' (Goed besteld!) tegen mama. Dit merk bevat alle waarden van familiebijeenkomsten en die vastgelegde geluksmomenten. De Goodordering klanr staat centraal in wat Goodordering gaande houdt. Ze zijn leuk, druk en graag georganiseerd. Ze zetten de trends onder hun vrienden en zijn niet bang om op te vallen.

Classic, Monochrome, Eco of Tartan

De Goodordering tassen zijn onderverdeeld in 4 assortimenten. Het Classic-assortiment is ontworpen voor volwassenen met nostalgie naar vroeger. Het Monochrome-assortiment is gemaakt van waterafstotend gecoat nylon met nylon banden. Het Eco-assortiment is gemaakt van 100% post-consumer plastic afval; gerecycleerde afgedankte flessen die een nieuw leven krijgen als een tas. De Eco Tartan-reeks is gemaakt van gerecycled nylon en geïnspireerd op de iconische waszak.

Goodordering bij Micro-Mobility

Heeft u een tas gevonden die u bevalt? Bestel hem voor 15u op www.micro-mobility.be en hij wordt dezelfde dag (op een weekdag) verzonden. Je bent helemaal klaar om je tas de volgende dag te gebruiken!