Helmen met LED

Fiets veilig tijdens donkere dagen of 's nachts dankzij ons assortiment helmen met LED-verlichting! We hebben een mooie selectie helmen met geïntegreerde of verwijderbare LED-verlichting.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zorg dat je gezien wordt in het donker

Een elektrische step is snel, zuinig, emissiearm en leert u uw stad beter kennen. Volgens de Belgische straatwet mag je met je emicro tot 25 km/u rijden op fietspaden en tot 6 km/u op voetpaden. Deze combinatie brengt u snel van A naar B en vermijdt files. Omdat hij compacter is dan een vouwfiets, neem je hem gemakkelijk mee naar kantoor en vind je er een stalling voor in het openbaar vervoer, zodat hij diefstalveilig is. Je zult het handig vinden om eerder uit de drukke bussen of trams te stappen en in plaats daarvan te genieten van een paar straten meer. Zo leer je je buurt kennen en vind je leuke straten die je nog niet kende. Last but not least, met slechts een paar uur opladen op een laag niveau, is je energieverbruik veel lager dan elke auto, zelfs gedeeld.

Thousand Chapter gamma

Ontworpen voor prestaties, de Chapter Collectie integreert verhoogde bruikbaarheid in je dagelijkse rij-uniform om je altijd vooruit te helpen. Inclusief MIPS-technologie om een ​​extra beschermingslaag toe te voegen tegen hersenschudding en traumatisch hersenletsel. Rijd soepel van dag naar nacht met een inbegrepen, oplaadbaar achterlicht van 30 lumen dat magnetisch aan de helm of een multifunctionele adapter kan bevestigd worden. De premium vizieren verminderen verblinding en vergroten je gezichtsveld. Dankzij een geheime PopLock is er een superhandige en veilige manier om je helm achter te laten. 8 strategisch geplaatste ventilatieopeningen vangen actief de luchtstroom op en leiden deze door de koelkanalen aan de binnenkant - ontwikkeld om je koel te houden tijdens je lange ritten. Thousand biedt ook een ANTI-DIEFSTALGARANTIE en VERVANGINGSBELEID bij ONGEVALLEN.

Nutcase Vio-reeks

Met MIPS-technologie en 360˚ LED-lampjes was 's nachts rijden nog nooit zo leur. Het voorlicht produceert 200 LED-lumen wit licht en een 65 LED-lumen zij- en achterlichtband in rood en oranje. De VIO levert dit alles met een looptijd van 3 uur, kan eenvoudig worden opgeladen via USB en is vanaf meer dan 150 meter afstand zichtbaar. Letterlijk in de kern heeft de Vio een exclusieve en gepatenteerde Exo-skeleton-technologie, waardoor de VIO een van de lichtste 360° LED-helmen ter wereld is. De Nutcase VIO-helm heeft een perfecte pasvorm voor zowel stedelijke als avontuurlijke rijders.