Sloten, bellen & Lampen

Wees altijd gezien en gehoord, waar en wanneer je ook op stap gaat! Met onze bellen en lampjes valt u altijd op als u uw step of fiets meeneemt, zowel overdag als 's nachts! We hebben ook enkele sloten beschikbaar om ervoor te zorgen dat je fiets of step veilig vastzit als je hem niet gebruikt.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zorg dat je gezien wordt

Vaar in alle veiligheid door de straten van je stad, of het nu dag of nacht is. Met onze lichtbuis voor volwassen step zul je niet onopgemerkt blijven in het donker.

Laat je horen

Zorg ervoor dat als je door de straten stept, anderen je kunnen horen tijdens je buitenavontuur! Voeg een bel toe aan je step, zodat je andere mensen op straat kunt waarschuwen en opgemerkt kunt worden. Voor meer keuze aan bellen, aarzel niet om onze sectie met kinderaccessoires te bekijken.

Micro accessoires

Micro Mobility heeft een grote keuze aan verschillende stepaccessoires voor kinderen, jongeren en volwassenen. U kunt bellen, lampjes (knipperend of niet), draagriemen, manden, knie- en elleboogbeschermers, Scootaheadz en nog veel meer kopen. Koop hier voor 15u en ontvang je bestelling de volgende dag in huis (niet geldig in het weekend).