Nutcase Helmen

Nutcase-helmen zijn een perfecte combinatie van stijlvolle helmen met uitstekende bescherming voor fietsrijders. Of je nu een pendelaar, een occasionele rijder of een vrijetijdsrijder bent... het Nutcase-assortiment biedt de juiste soort helm voor elk type fietser. We hebben verschillende maten en leuke prints beschikbaar op onze website.

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Metroride

Tijdens je woon-werkverkeer, een avondrit, ritje naar happy hour of gewoon een lange fietstocht, de Metroride-helm is de alleskunner. Met of zonder MIPS-technologie.

Street

De nieuwe Street-collectie combineert de toonaangevende veiligheidsfunctie MIPS met alle nieuwe Nutcase-inspirerende ontwerpen. Met een verbeterd retentiesysteem voor een veilige, comfortabele pasvorm en 2x de reflectiviteit voor zichtbaarheid op de weg. 11 opnieuw ontworpen ventilatieopeningen verhogen de luchtstroom om je hersenen koel te houden en er zijn veel nieuwe ontwerpen, dus er is er zeker een voor jou.

Vio

Met MIPS-technologie en 360˚ LED-verlichting was het verlichten van de nacht nog nooit zo leuk. Het voorlicht produceert 200 LED-lumen wit licht en een 65 LED-lumen zij- en achterlichtband in rood en oranje. De VIO levert dit alles met een looptijd van 3 uur, kan eenvoudig worden opgeladen via USB en is vanaf meer dan 150 meter afstand zichtbaar. Letterlijk in de kern heeft de Vio een exclusieve en gepatenteerde Exo-skeleton-technologie, waardoor de VIO een van de lichtste 360° LED-helmen ter wereld is. De Nutcase VIO-helm is een perfecte pasvorm voor zowel stedelijke als avontuurlijke rijders.