Andere

Andere leuke accessoires van Micro en onze partnermerken voor jou en je step. Je kunt je look personaliseren en ervoor zorgen dat je gezien wordt in het donker met onze reflecterende stickers en schoenveters.

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wilt u uw step compleet maken?

Micro Mobility biedt verschillende add-ons om je step en je look voor meer zichtbaarheid compleet te maken! We hebben ook een hele reeks accessoires en helmen om uw veiligheid op de scooter te garanderen.

Wilt u reserveonderdelen uw Micro step kopen?

Micro biedt 4 jaar garantie op fabricagefouten! Heb je al een Micro-scooter? Of heeft u net een scooter "geërfd" van iemand en heeft deze een kleine reparatie nodig? Alle wisselstukken (tot de kleinste schroef) zijn op voorraad en beschikbaar in België! Op fabricagefouten biedt Micro 4 jaar garantie. Slijtagedelen (wielen, handvatten en remmen) worden tegen kostprijs verkocht en zijn snel leverbaar vanuit ons magazijn. U kunt ze op deze site bestellen onder het gedeelte "Reserveonderdelen".

Koop Micro Mobility-producten

Bij Micro Mobility Belgium leveren we de nieuwste Micro producten in alle mogelijke kleuren en door online bij ons te bestellen krijg je een eerlijke prijs voor een kwaliteitsproduct. Plaats uw bestelling voor 15:00 uur en deze wordt dezelfde dag nog verzonden (alleen op werkdagen)!