Thousand Helmen

Bij Thousand - een LA-based urban cycling merk - hebben we als missie om via design oplossingen te bieden voor betere fietsveiligheid. We kiezen er resoluut voor om mensenlevens te redden en de fietsers opnieuw te verbinden met zachte mobiliteit in onze steden.

Eindelijk een fietshelm die je met plezier opzet!

Producten 1-24 van 47

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Thousand Heritage

Ontworpen voor stadsfietsen en skaten, de minimalistische Heritage-fietshelmen zijn de originele collectie, geïnspireerd op de eenvoud van vintage motorhelmen en de historische kleurstellingen van de jaren '50 en '60. Dankzij een ingenieuze PopLock laat je je helm veilig en praktisch achter. Krijg toegang tot het verborgen kanaal achter de logomarkering en steek uw beugelslot of kettingslot erdoor. Vergrendel uw helm met een magnetische sluiting met één hand, waardoor uw vinger gegarandeerd knelvrij blijft. Veiligheid gecertificeerd, Duits ontworpen. Kies de juiste pasvorm voor elke rit. Met ons gemakkelijk aanpasbare pasvormsysteem kun je erop vertrouwen dat je helm goed en veilig zit. Blijf comfortabel en zweetvrij met deze milieuvriendelijke veganistische bandjes van microvezel, gemaakt met dieren en het milieu in gedachten. Ventilatie zonder het sci-fi ontwerp. Je blijft koel met zeven ventilatieopeningen en drie koelkanalen.

Thousand Chapter/strong>

Ontworpen voor prestaties, de Chapter Collection integreert verhoogde bruikbaarheid in je dagelijkse rij-uniform om je altijd vooruit te helpen. Inclusief MIPS-technologie om een ​​extra beschermingslaag toe te voegen tegen hersenschudding en traumatisch hersenletsel. Rijd soepel van dag naar nacht met een inbegrepen achterlicht van 30 lumen dat magnetisch aan de helm of multifunctionele adapter wordt bevestigd. De premium vizieren verminderen schittering en vergroten uw gezichtsveld met vizieren in verhoogde afwerkingen, waaronder handgeschilderde schildpad, matzwart en metallic roségoud. Dankzij een geheime PopLock is er een superhandige en veilige manier om je helm achter te laten. Ga naar het verborgen kanaal achter de logomarkering en steek uw beugelslot of kettingslot erdoor. 8 strategisch geplaatste ventilatieopeningen vangen actief de luchtstroom op en leiden deze door de koelkanalen aan de binnenkant - ontwikkeld om je koel te houden tijdens je lange ritten.

Over Thousand

Als Public Benefit Corporation zijn duurzaamheid en sociale impact altijd geïntegreerd in het merk Thousand. Maar vanaf nu evalueert Thousand de basis van hun bedrijf opnieuw en neemt het stappen om klimaatpositief te worden door 110% van hun jaarlijkse CO2-uitstoot te compenseren. Om hun steentje bij te dragen, zet Thousand zich in om de jaarlijkse CO2-uitstoot te meten, te verminderen en te compenseren - en vervolgens meer te compenseren. Uw aankoop van Thousand-producten ondersteunt rechtstreeks milieuherstel en educatieve projecten via de samenwerking van Thousand met 1% For The Planet. Bestel je helm op Micro-Mobility voor 15u op een doordeweekse dag, en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden, zodat je hem zo snel mogelijk kunt gebruiken.