Kinderen

Ontdek ons brede assortiment accessoires voor kindersteps of voor de veiligheid van uw kind! We hebben alles wat je nodig hebt, van bellen tot helmen! Bekijk de verschillende categorieën om te vinden wat u zoekt.

Producten 1-24 van 172

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scoot'n Pull

De leuke gekleurde bandjes van Scoot'n Pull maken je leven makkelijker. De bandjes bieden je veel functionaliteiten: • Je kunt het gebruiken om de step van je kinderen te trekken als hij/zij moe is, bevestig de riem aan de T-bar om de step te trekken • U kunt het ook gebruiken voor de veiligheid en om te voorkomen dat uw kind te snel rijdt (vooral op drukke kruispunten), bevestig in dat geval de riem aan de achterkant van de scooter. • Last but not least: bevestig de riem aan de ene kant aan de T-bar, aan de andere kant aan de achterkant van de scooter (rond de rem), en gebruik deze als schouderriem om de scooter te dragen.

Manden en linten

Kinderen houden ervan om hun spullen te personaliseren, ze houden van gadgets. Het personaliseren van steps is ook handig voor schoolkinderen, omdat er mogelijk andere kinderen op school zijn met dezelfde step. Kinderen zullen dol zijn op de linten om een ​​persoonlijk tintje te geven aan de T-bar (vast in de grepen) of de vele kleurrijke manden waar de teddybeer of het koekje in kan worden opgeborgen.

Wees gezien en gehoord

Micro Mobility heeft een grote keuze uit verschillende bellen, lichten, helmen en andere veiligheidsaccessoires. Koop hier voor 15u en ontvang je bestelling de volgende dag in huis (niet geldig in het weekend).