Scootaheadz & Stuurlinten

Onze Scootaheadz en linten zijn een leuke manier om de step van je kind te personaliseren, zodat ze opvallen. De Scootaheadz zal ook helpen hun creativiteit en verbeeldingskracht te ontwikkelen.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Personaliseer uw step!

Kinderen houden ervan om hun spullen te personaliseren, ze houden van gadgets. Het personaliseren van steps is ook handig voor schoolkinderen, omdat er mogelijk andere kinderen op school zijn met dezelfde step. Kinderen zullen dol zijn op de linten om een ​​persoonlijk tintje te geven aan de T-bar (bevestigd in de grepen) of de vele kleurrijke Scootaheadz om overal een metgezel te hebben.

Scotaheadz

De Scootaheadz zijn een leuke accessoire om op de Mini of Maxi Micro step te zetten! Je kind zal er dol op zijn en zal zijn nieuwe metgezel mee naar buiten willen nemen om te spelen. Dit is niet alleen leuk om te hebben, het stimuleert het rollenspel van kinderen en hun verbeeldingskracht en creativiteit zullen verbeteren. De zachte Scootaheadz is gemaakt van zacht PVC en de handgrepen hoeven niet te worden verwijderd om hem te bevestigen!

Micro-accessoires

Micro Mobility heeft een grote keuze aan verschillende scooteraccessoires voor kinderen, jongeren en volwassenen. U kunt bellen, lampjes (knipperend of niet), draagriemen, manden, knie- en elleboogbeschermers, Scootaheadz en nog veel meer kopen. Koop hier voor 15u en ontvang je bestelling de volgende dag in huis (niet geldig in het weekend).