Manden & Poppenzitjes

Onze stepmandjes en Scootaseatz zijn perfect voor kinderen die hun teddybeer en speelgoed altijd overal mee naartoe willen nemen. In de mand kan ook een waterfles of een snack worden opgeborgen, zodat uw kind onderweg nooit honger of dorst heeft!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stepmandjes

Deze stepmandjes zijn perfect voor kinderen die hun teddybeer en speelgoed altijd overal mee naartoe willen nemen. De mand is perfect geschikt voor Mini en Maxi scooters van Micro en is voorzien van klittenband waardoor hij super eenvoudig te bevestigen en los te maken is. Hierdoor past hij op vrijwel elk stuur! Het handgeweven materiaal is waterdicht en van hoge kwaliteit, de felle kleuren vervagen niet bij regenachtige of zonnige stepavonturen!

Scootaseatz

De Scootaseatz is een leuk accessoire om op je Mini of Maxi Micro step te zetten en past ook op loopfietsen! Je kind zal er dol op zijn en zal zijn knuffeldier mee naar buiten willen nemen om te spelen. Het stimuleert het rollenspel van kinderen en hun fantasierijke spel en creativiteit zullen verbeteren. De Scootaseatz zijn gemaakt van zachte kwaliteitsmaterialen die makkelijk schoon te maken zijn en dankzij de klittenband eenvoudig te bevestigen! Je kind wil niet alleen naar buiten om met zijn teddybeer te spelen, hij zal hem ook niet kwijtraken!

Micro-accessoires

Micro Mobility heeft een grote keuze aan verschillende stepaccessoires voor kinderen, jongeren en volwassenen. U kunt bellen, lampjes (knipperend of niet), draagriemen, manden, knie- en elleboogbeschermers, Scootaheadz en nog veel meer kopen. Koop hier voor 15u en ontvang je bestelling de volgende dag in huis (niet geldig in het weekend).