Goodordering Tassen

Goodordering is een klein onafhankelijk bedrijf dat in een flat boven een fietsenwinkel in Hackney, Oost-Londen, ontstaan is. De merknaam ‘Goodordering’ komt van het plezier en de voldoening om goed te bestellen in een restaurant. Oprichter en ontwerpster Jacqui Ma legt uit: “Onze familie ging vaak samen uit eten en na een zeer bevredigende maaltijd riepen we allemaal 'Goodordering!' (Goed besteld!) tegen mama. Dit merk bevat alle waarden van familiebijeenkomsten en die vastgelegde geluksmomenten. De Goodordering tassen voor kinderen zijn erg praktisch, en sommige stijlen, zoals de zadeltas of de mini-rugzak, kunnen zelfs aan een kinderstep worden bevestigd!

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Goodordering

Goodordering is een klein onafhankelijk bedrijf dat in een flat boven een fietsenwinkel in Hackney, Oost-Londen, is ontstaan. In 2012 kwam de wielerboom echt van de grond. Allerlei modieuze mensen deden mee aan de revolutie, maar wat achterbleef waren de accessoires! Goodordering zag een gat in de markt voor kleurrijke, uniseks fietstassen. De merknaam ‘Goodordering’ komt van het plezier en de voldoening om goed te bestellen in een restaurant. Oprichter en ontwerpster Jacqui Ma legt uit: “Onze familie ging vaak samen uit eten en na een zeer bevredigende maaltijd riepen we allemaal 'Gooderordering!' (Goed besteld!) tegen mama. Dit merk bevat alle waarden van familiebijeenkomsten en die vastgelegde geluksmomenten. De klant van Goodordering staat centraal in wat Goodordering gaande houdt. Ze zijn leuk, druk en graag georganiseerd. Ze zetten de trends onder hun vrienden en zijn niet bang om op te vallen.

Classic, Monochrome, Eco of Tartan

De Goodordering tassen zijn onderverdeeld in 4 assortimenten. Het Classic-assortiment is ontworpen voor volwassenen (en hun kinderen!) met nostalgie naar vroeger. Het Monochrome-assortiment is gemaakt van waterafstotend gecoat nylon met nylon banden. Het Eco-assortiment is gemaakt van 100% post-consumptie plastic afval. De Eco Tartan-reeks is gemaakt van gerecycled nylon en geïnspireerd op de iconische waszak.

Goodordering bij Micro Mobility

Heeft u een tas gevonden die u bevalt? Bestel hem voor 15u op www.micro-mobility.be en hij wordt dezelfde dag (op een weekdag) verzonden. Je tas wordt de volgende werkdag geleverd!