Lampen, Bellen & Reflectoren

Altijd gezien en gehoord, waar en wanneer je ook gaat! Met onze bellen en lampjes vallen je kinderen altijd op als ze gaan steppen, zowel overdag als 's nachts! We hebben een verscheidenheid aan kleuren en modellen om ervoor te zorgen dat deze kunnen worden afgestemd op hun scooter!

Producten 1-24 van 39

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zorg dat je gezien wordt

De LED-lampen van Micro hebben felle kleuren die de straat verlichten! Je kunt hem om het stuur van elk type step en elk type fiets vastmaken! Je kunt hem zelfs aan je rugzak bevestigen. De lampen zijn regenbestendig en gemaakt van zachte materialen die makkelijk schoon te maken zijn. Er zijn 3 verschillende modi waaruit je kunt kiezen om jezelf te laten zien tijdens donkere uren! Mocht je gezien moeten worden op je (loop)fiets, dan hebben we ook een aantal hele gave spaakreflectoren van Rainette.

Laat je horen

Zorg ervoor dat als je door de straten rent, anderen je kunnen horen tijdens je buitenavontuur! De Micro bellen zijn zelfs voor kleinere kinderen gemakkelijk te gebruiken, zodat ze andere mensen op straat kunnen waarschuwen en opgemerkt kunnen worden. De Micro bel vouw je om het stuur van steps en fietsen met een diameter van 20-30mm. Het heeft meerdere balkaanpassingen. De materialen zijn zacht, de bel heeft een cool design en hij zit perfect vast.

Micro-accessoires

Micro Mobility heeft een grote keuze aan verschillende stepaccessoires voor kinderen, jongeren en volwassenen. U kunt bellen, lampjes (knipperend of niet), draagriemen, manden, knie- en elleboogbeschermers, Scootaheadz en nog veel meer kopen. Koop ze hier voor 15u en ontvang je bestelling de volgende dag in huis (niet geldig in het weekend).