LED Wielen

Val op en word gezien met onze LED-wielen! De Micro step gloeit met door beweging aangedreven LED-wielen die worden gegenereerd door dynamomechanica, dus geen gedoe met batterijen! De oogverblindende verlichting van het stuur maakt het rijden op uw step niet alleen leuker, het verbetert ook uw zichtbaarheid in het donker. LED wielen zijn beschikbaar voor Mini Micro, Maxi Micro en Micro Sprite steps.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

LED-wielen

Val op en word gezien met onze LED-wielen! De Micro step gloeit met door beweging aangedreven LED-wielen die worden gegenereerd door dynamomechanica, dus geen gedoe met batterijen! De oogverblindende verlichting van het stuur maakt het rijden op uw step niet alleen leuker, het verbetert ook uw zichtbaarheid in het donker. Een perfect verjaardagscadeau als leuke gadget voor degenen die niet zonder hun Mini Micro, Maxi Micro of Micro Sprite kunnen! Als je een van deze steps zonder LED-wielen hebt, kun je de LED-wielen gewoon kopen en ze op je step vervangen!

Micro LED steps

Omdat ons assortiment steps blijft uitbreiden en veranderen, hebben we Micro steps die standaard worden geleverd met LED-wielen, en sommige niet. Als de gewenste kleur niet beschikbaar is met LED-wielen, kunt u besluiten om de LED-wielen apart te kopen (ALLEEN voor Mini Micro, Maxi Micro en Micro Sprite) en uw Micro step een nieuwe look te geven (en gezien te worden in het donker, wat natuurlijk een grote meerwaarde is!).

Micro Mobility Accessoires

Micro Mobility heeft een grote keuze aan verschillende stepaccessoires voor kinderen, jongeren en volwassenen. U kunt bellen, lampjes (knipperend of niet), draagriemen, manden, knie- en elleboogbeschermers, Scootaheadz en nog veel meer kopen. Koop hier voor 15u en ontvang je bestelling de volgende dag in huis (niet geldig in het weekend).