Micro Helmen & Beschermingen

Ontdek onze selectie Micro Mobility-helmen, -handschoenen en knie- en elleboogbeschermers om je kleintje te beschermen tijdens al zijn grote avonturen! Je kunt er ook voor kiezen om ze te mixen en matchen voor een totale look!

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Micro helmen

De helm van Micro is met veel aandacht en zorg ontwikkeld op maat van een kinderhoofd. De in-mold buitenschaal zorgt ervoor dat deze helm superlicht is en toch volledige bescherming biedt tijdens het steppen of skaten. Dankzij meerdere luchtgaten is de helm super comfortabel en luchtig. In het donker val je op door het rode LED-lampje op de achterkant van de helm! Veiligheid gegarandeerd!

Micro knie- en elleboogbeschermers

Sterke knie- en elleboogbeschermers voor extra veiligheid tijdens het steppen of stunten met een step of skateboard! Deze set bevat 2 kniebeschermers en 2 elleboogbeschermers. Ze zijn supersnel in gebruik. Je hoeft de beschermer niet helemaal over je been of arm te trekken. Je kunt de ene kant eenvoudig openen, op je knie of elleboog plaatsen en aan de andere kant in het bevestigingssysteem klikken. Dankzij 2 klittenbandstrips pas je deze beschermingsset nog beter aan!

Micro handschoenen

Micro's vingerloze stephandschoenen zijn geschikt voor kinderen van 3-10 jaar en hebben gewatteerde handpalmen voor meer comfort en bescherming. De klittenbandsluiting maakt het gemakkelijk om de handschoenen aan en uit te trekken. Ze bieden de perfecte pasvorm waardoor uw kind een goede grip op het stuur van zijn step krijgt.