Nutcase Helmen

Ontdek ons assortiment Nutcase-helmen voor baby's en kinderen, allemaal met MIPS-technologie om hun hersenen te beschermen tegen eventuele verwondingen. We hebben verschillende maten en leuke prints beschikbaar op onze website.

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Baby Nutty

De Baby Nutty-helm is de afgelopen 3 jaar toonaangevend geweest op het gebied van veiligheid en comfort. Bijgewerkt in 2020 met de MIPS-veiligheidsfunctie en ons babyspecifieke EPS-beschermschuim, ontworpen om elke kracht te verspreiden en hun groeiende hersenen te beschermen! Het bijgewerkte ontwerp biedt maximaal comfort en pasvorm, terwijl de nadruk ligt op hoofdsteun en houding voor hun kleine nek en hoofd. De zachte binnenvoering is perfect voor een zachte babyhuid. De draaiknop aan de achterkant en de zijbanden kunnen eenvoudig worden aangepast, zodat de Baby Nutty-helm perfect is voor een baby's hoofdomtrek van 48-52 cm. Een comfortabele perfecte pasvorm is topprioriteit voor een veilige helm. Geen knijpen en geen tranen met ons bijgewerkte Fidlock magnetische gespsysteem.

Little Nutty

Nutcase bepaalt de norm voor plezier als het gaat om helmen voor kinderen. De geheel nieuwe Little Nutty legt de lat opnieuw hoger met MIPS, leider in de veiligheidssector en is gevuld met beschermend Crumple Zone EPS-schuim. Nu aangeboden in twee maten, de Little Nutty zorgt voor ultieme pasvorm en comfort voor kinderen van 3 jaar en ouder. Met veel nieuwe ontwerpen en voorgevormde ventilatieopeningen willen we niet alleen dat kinderen er cool uitzien, maar ook dat ze koel blijven. De zachte binnenkant van de helmen, de aanpasbare zijriemen en de draaiknop aan de achterkant zorgen voor een comfortabele en perfecte pasvorm. Je kinderen zullen zelfs vergeten dat ze een helm dragen!

Street

De nieuwe Street-collectie combineert de toonaangevende MIPS veiligheidsfunctie met alle nieuwe Nutcase-inspirerende ontwerpen. Met een verbeterd retentiesysteem voor een veilige, comfortabele pasvorm en reflectiviteit voor zichtbaarheid op de weg. 11 nieuw ontworpen ventilatieopeningen verhogen de luchtstroom om je hersenen koel te houden en er zijn veel nieuwe ontwerpen, dus er is er zeker één voor jou.