Andere

Andere coole accessoires van Micro. Of je nu je bal mee wilt nemen naar het park of een karretje nodig hebt om meer dan alleen een bal te vervoeren, je vindt het hier.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wilt u uw step compleet maken?

Micro Mobility biedt verschillende add-ons om de step van je kleintje compleet te maken, zoals een kleine aanhanger of zelfs led-wielen voor meer plezier! We hebben ook een hele reeks accessoires en helmen om de look van je kind nog meer te personaliseren en om hun veiligheid op de step te garanderen.

Wilt u reserveonderdelen voor Mini Micro kopen?

Micro biedt 4 jaar garantie op fabricagefouten! Heb je al een Mini Micro step? Of heeft u net een step "geërfd" van een familielid en heeft deze een kleine reparatie nodig? Alle wisselstukken (tot de kleinste schroef) zijn op voorraad en beschikbaar in België! Op fabricagefouten biedt Micro 4 jaar garantie. Slijtagedelen (wielen, handgrepen en remmen) worden tegen kostprijs verkocht en zijn snel leverbaar vanuit ons magazijn. U kunt ze op deze site bestellen onder het gedeelte "Reserveonderdelen".

Koop Micro Mobility-producten

Bij Micro Mobility Belgium leveren we de nieuwste Micro producten in alle mogelijke kleuren en door online bij ons te bestellen krijg je een eerlijke prijs voor een kwaliteitsproduct. Plaats uw bestelling voor 15:00 uur en deze wordt dezelfde dag nog verzonden (alleen op werkdagen)!