Reflecterende Stickers, Badges & Veters

Het leuke ontwerp en de kleuren van onze stickers, schoenveters en reflecterende tape geven je overdag een unieke look en zorgen 's nachts voor zichtbaarheid!

Producten 1-24 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Reflecterende stickers

De Rainette- of Thousand-stickers reflecteren het licht en maken je beter zichtbaar op de weg. Ze geven je overdag een unieke look en creëren 's nachts zichtbaarheid! Omdat ze water- en UV-bestendig zijn, kun je ze op alle gladde oppervlakken plakken! Creëer een glanzende look door ze op je helm, scooter, fiets of bakfiets te plakken!

Rainette-schoenveters

Of je nu stept, fietst of over straat loopt, zorg dat je opvalt! De schoenveters hebben een reflecterende kant voor meer zichtbaarheid op straat. Vooral tijdens donkere uren kan het handig zijn om verschillende reflecterende items te dragen om ervoor te zorgen dat je gezien wordt! Is het heldere reflecterende gedeelte een beetje te glanzend? Gebruik de gekleurde kant om te experimenteren met verschillende manieren om je schoenveters te strikken! De Rainette veters passen op de meeste sneakers.

Fosforescerende tape

Laat alles oplichten in het donker met fosforescerende tape van Rainette! Wees creatief met deze zelfklevende tapes die oplichten in het donker nadat ze licht hebben opgeslagen. Ze kunnen worden uitgesneden en op elk object naar keuze worden geplakt. Je kunt je sleutels gemakkelijk onder in je tas vinden, je vinger op de schakelaar in de badkamer leggen zonder iedereen om 3 uur 's nachts wakker te maken, of zelfs maar een bewegwijzeringpad volgen, binnen of buiten. Een perfecte DIY-activiteit voor regenachtige dagen! Plaats je bestelling op een doordeweekse dag voor 15u en deze wordt dezelfde dag nog verzonden. Op die manier kun je de volgende dag elk item dat je wilt personaliseren!