Thousand Helmen

Thousand ging rechtstreeks naar de bron om een helm te maken die kinderen willen dragen en waarvoor je ze niet hoeft om te kopen. Gemaakt voor kinderen van 5 tot 11 jaar, de Thousand Jr.-helmen groeien met hen mee dankzij het dial-fit-systeem. Om nog maar te zwijgen, de klassieke vorm zal nooit uit de mode raken. Door veiligheid naadloos te maken, helpt Thousand levens te redden en mensen met hun steden te verbinden.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Thousand helmen

Thousand is een in LA gevestigd stedelijk fietsmerk dat zich richt op het oplossen van een volksgezondheidscrisis op het gebied van fietsveiligheid door middel van een goed ontwerp. Door veiligheid naadloos te maken, helpt Thousand levens te redden en mensen met hun steden te verbinden. Het merk is ook een grote speler voor de planeet, werkt samen met 1% For the Planet en vermindert hun impact op de planeet via een CO2-compensatieprogramma.

Garantie voor vervanging na ongevallen

Als je ooit een ongeluk hebt met je Thousand-helm, zal Thousand je helm gratis vervangen

Thousand Jr.

Thousand ging rechtstreeks naar de bron om een ​​helm te maken die kinderen willen dragen en waarvoor je ze niet hoeft om te kopen. Gemaakt voor kinderen van 5 tot 11 jaar, de Thousand Jr.-helmen groeien met hen mee dankzij het dial-fit-systeem. Om nog maar te zwijgen, de klassieke vorm zal nooit uit de mode raken. Elke Thousand Jr.-helm wordt geleverd met een pakket verwijderbare, reflecterende stickers om je kind te helpen zijn stijl te uiten en veilig te blijven tijdens het rijden. Koop ze vandaag voor 15:00 uur op onze website en je bestelling wordt dezelfde dag verzonden (alleen op werkdagen).