MICRO MOBILITY: TRENDSETTER IN DE WERELD VAN DE MOBILITEIT

Sinds de introductie van de eerste Micro step in 2004 is het merk met prijzen en awards overladen. Nog steeds blijft Micro Mobility innoveren en verbeteren. Hierdoor kunnen we ons merk wereldwijd als marktleider en trendsetter beschouwen. De slagzin van Micro is niet voor niets 'Nothing beats the original'.

De Micro step blinkt wereldwijd vooral uit door zijn design en duurzaamheid. Daarnaast worden enkele van onze modellen regelmatig tot 'Speelgoed van het jaar' benoemd. Bij de awards die uitgedeeld worden door ouders valt Micro ook zeer goed in de smaak.

Kortom, onze steps vallen in verschillende landen, in verschillende categorieën en bij verschillende jury's in de smaak én in de prijzen. Door het steeds innovatief karakter, zowel technisch als qua uiterlijk, zorgen wij ervoor dat u of uw kind met de beste en de mooiste step kan rondrijden. Zo vertoeft Wim Ouboter, CEO van Micro Mobility, bij de top-10 van 's werelds beste speelgoeduitvinders. Dit in mooi gezelschap van de CEO's van o.a. Lego, Jenga, Barbie, Meccano, enzovoort.

Hieronder een klein overzicht van welke awards door onze steps werden gewonnen.