Baby & Peuter

Baby's en peuters beginnen al vroeg hun evenwicht in te schatten en dankzij Micro Mobility kan dat op een leuke manier! Verschillende loopfietsen en kindersteps zorgen ervoor dat kinderen hun coördinatie ontdekken terwijl ze eigenlijk gewoon aan het spelen zijn. De leuke kleuren en verschillende opties van de Micro peutersteps maakt dit leerproces eens zo leuk:

 • 3-wiel step: Zit-step met afneembaar zitje zodat het als loopfiets én step kan gebruikt worden.
 • Loopfietsen: Felgekleurde loopfietsjes zorgen ervoor dat zijwieltjes onnodig zijn bij het leren fietsen.
 • 18 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Een step voor baby's en peuters?

  Verschillende steps van Micro Mobility hebben drie wielen en volgen het gepatenteerde leun-en-stuur mechanisme. Met dit systeem hoeft je peuter niet te sturen via het stuur te draaien maar door zijn eigen gewicht naar links of rechts te leunen. Op deze manier leren baby's en peuters hun evenwicht te controleren en ontwikkelen ze een betere coördinatie. Dankzij de Mini Micro step 3in1 en 2Go kan er gemakkelijk gewisseld worden tussen een loopfiets en een step.

  Kiezen tussen een step en een loopfiets.

  Wat is beter voor een peuter, een Mini Micro met zitje of een loopfiets? Dat hangt af van het type gebruik! Voor lange wandelingen kan een loopfiets comfortabeler zijn dan een step met zitje. Om korte tripjes te maken naar de speeltuin, tijdens het shoppen, kan een Mini 3in1 of Mini 2Go de betere optie zijn zodat er tijdens het steppen ook gerust kan worden. De leeftijd is ook belangrijk en een loopfiets kan pas worden gebruikt vanaf 2 jaar en een zitstepje zodra je baby rechtop kan zitten. Welke je ook kiest, een Micro Mobility step vanaf jonge leeftijd zorgt ervoor dat zijwieltjes overbodig zijn bij het leren fietsen.

 • Mini Micro 3in1 met zitje en duwstang: 18 maanden tot 5 jaar
 • Mini 2go met zitje en duwstang: 18 maanden tot 5 jaar
 • Micro Balance Bike: van 2 tot 5 jaar
 • Wil je graag een step of loopfiets kopen?

  Als je graag een step, een zit-stepje of een loopfiets wil kopen voor je baby of peuter, dan ben je aan het juiste adres bij Micro Mobility! Dit Zwitsers merk heeft een breed aanbod aan mobiliteit vanaf de allerkleinste en kiest enkel de beste materialen voor het ontwikkelen van de steps. Bij Micro Mobility België proberen we deze steps in topconditie te houden en zorgen we voor een goede dienst na verkoop om je verder te helpen indien je iets nodig hebt om je steps te herstellen! Daarnaast hebben we een snelle levering en word je step de volgende werkdag geleverd bij bestellingen voor 15u.