MINI add-ons

Leuke accessoires om je Micro step of loopfiets te personnaliseren, kan je hier vinden.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wilt u iets aan uw Mini Micro 3in1 of 2Go step toevoegen?

Micro Mobility biedt verschillende add-ons om de step van je kleintje compleet te maken, zoals een kleine aanhangwagen of zelfs LED-wielen voor meer plezier! We hebben ook een hele reeks accessoires en helmen om de look van uw kind nog meer te personaliseren, evenals hun veiligheid op de scooter.

Wilt u Mini Micro reserveonderdelen kopen?

Micro biedt 4 jaar garantie op fabricagefouten! Heb je al een Mini Micro-step? Heeft u net een step "geërfd" van een familielid en heeft deze een kleine reparatie nodig? Alle wisselstukken (tot de kleinste schroef) zijn op voorraad en beschikbaar in België! Op fabricagefouten biedt Micro 4 jaar garantie. Slijtagedelen (wielen, handvatten en remmen) worden tegen kostprijs verkocht en zijn snel leverbaar vanuit ons magazijn. U kunt ze op deze site bestellen onder het gedeelte "Reserveonderdelen".

Koop Micro Mobility-producten

Bij Micro Mobility Belgium leveren we de nieuwste Micro producten in alle mogelijke kleuren en door online bij ons te bestellen krijg je een eerlijke prijs voor een kwaliteitsproduct. Plaats uw bestelling voor 15:00 uur en deze wordt dezelfde dag nog verzonden (alleen op werkdagen)!