Micro Air Hopper

Op een revolutionaire manier combineert de Micro Air Hopper het bekende springbal-concept met het allereerste plezier van rijden op wielen. Dit speelgoed is ergonomisch ontworpen en bestaat uit twee componenten: een opblaasbaar bovenste gedeelte en een chassis met 360° PU-wielen die uitzonderlijk stil zijn en geen sporen achterlaten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dubbel zoveel plezier met de Air Hopper!

Op revolutionaire wijze combineert de Micro Air Hopper het bekende springbal-concept met het plezier van rijden op wielen. Het ergonomisch ontworpen kinderspeelgoed bestaat uit twee componenten: een opblaasbaar hoofdlichaam en een chassis met 360-graden PU-wielen die uitzonderlijk stil zijn en geen sporen achterlaten. De bal kan, afhankelijk van de grootte van het kind, met meer of minder lucht worden gevuld, zodat uw kind altijd veilig en comfortabel is.

Coördinatie en balans stimuleren

Met de Micro Air Hopper zijn de peuters al mobiel en actief voordat ze leren stappen. Bovendien worden naast het gegiechel en plezier, coördinatie en balans vakkundig gepromoot.

De Air Hopper van Micro Mobility kopen

Bij Micro Mobility Belgium leveren we de nieuwste Micro producten in alle mogelijke kleuren en als je online bij ons bestelt, krijg je een eerlijke prijs voor een kwaliteitsproduct. Bestel uw Air Hopper vandaag voor 15.00 uur en uw kindje kan er morgen al van genieten!