Micro Loopfietsen

De loopfiets van Micro Mobility is hét speelgoed voor je kind dat handig, speels en perfect is om te leren. Dankzij een loopfiets leert een kind de balans die het nodig heeft voor toekomstig fietsen. Door te beginnen met een loopfiets leren kinderen fietsen zonder zijwieltjes te gebruiken. Deze Micro Balance Bike Deluxe weegt zeer weinig en is gemakkelijk mee te nemen. Door de keuze in felle kleuren zal je peuter opvallen in het straatbeeld.

 • Leeftijd: 2 tot 5 jaar
 • Zitje en stuur verstelbaar in hoogte
 • Licht in gewicht: 4,1 kg
 • Maximum gewicht: 20 kg
 • Verschillende stralende kleuren
 • Kwaliteit 12" opblaasbare banden
 • 3 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Het beste loopfietsje kiezen

  Een van de belangrijkste dingen om rekening mee te houden bij het kiezen van een loopfiets, is het gewicht. Het is essentieel dat het licht van gewicht is, zodat het kind het gemakkelijk kan hanteren en het is ook een pluspunt voor ouders om te vervoeren. De Micro Loopfiets weegt slechts 4,1 kg.

  De loopfiets is de ideale aanvulling op de eerste step van uw kind en de perfecte voorbereiding op een fiets. Op een speelse manier worden motoriek, coördinatie en het evenwichtsgevoel getraind. De diepe instap en de grote luchtbanden zorgen voor stabiliteit en maximaal comfort. Het ergonomisch gevormde zadel ondersteunt perfect de loopbewegingen van het kind. Ook is hij in hoogte verstelbaar zodat de Micro Loopfiets meegroeit met je kind.

  Lange-termijn garantie van Micro Mobility België

  Niet alleen is de kwaliteit van de Zwitserse Micro Mobility steps uitstekend, het kiest ook de beste onderdelen. De meeste gevallen worden onder garantie vervangen binnen vier jaar! Indien er toch stukken zijn die onderhevig zijn aan gebruik zoals handvatten, een remmetje of de wielen, biedt Micro België u wisselstukken aan voor uw step lang na de garantiedatum. Wij denken aan het milieu en herstellen de producten keer op keer zodat het doorgegeven kan worden.

  Koop een loopfiets van Zwitserse kwaliteit!

  Al 20 jaar lang biedt Micro Mobility u nieuwe, creatieve en kwaliteitsvolle steps voor de kleinste kinderen tot de grootste volwassenen. Er is een breed aanbod voor eender wie de moderne mobiliteit op een groene manier wil invullen. En zoals ze zeggen, jong begonnen, is half gewonnen! Micro Mobility denkt niet alleen aan de groeiende elektrische markt, ze blijft investeren in manieren om de allerjongste hun bewegingsvaardigheden op een leuke manier aan te leren! Heb je tips nodig? Dan helpen we je graag de step of loopfiets te zoeken naar uw kind zijn mooiste dromen! Bestel je step vandaag nog voor 15u en de volgende werkdag kan je kind al aan het avontuur beginnen!