MINI 2GO - Loopwagen/Step Baby

De Mini 2go Deluxe Plus is een uiterst geschikte loopwagen voor baby's en peuters. Vanaf 1 jaar kan je kind er al mee beginnen experimenteren: deze evolutieve loopwagen kan gemakkelijk omgevormd worden tot een step. Het handige opbergbakje en zitje kan makkelijk worden verwijderd. Gegarandeerd plezier voor vele jaren!

 • Leeftijd: 18 maanden tot 5 jaar
 • Lengte van het stuur: 43 tot 59 cm
 • Duwstang
 • Gewicht step: 1,9 tot 3,6 kg
 • Leun-en-stuur mechanisme
 • Binnen en buiten: PU wielen die geen sporen nalaten
 • 5 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Een step voor zelfs de allerkleinsten!

  De loopwagen Mini 2go is speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen. Hij heeft een extra laag platform, een lage zithoogte, hoogwaardige doorzichtige wielen en extra duurzaam platform met anti-slip griplaag. Sturen doe je door je gewicht naar de ene of de andere kant te leunen. Dit unieke 'leun en stuur' mechanisme is ideaal voor het aanleren van evenwicht en het ontwikkelen van de motoriek bij jonge kinderen. Bij deze Deluxe Plus versie is de Mini 2go geleverd met duwstang en lichtje. De wielen maken er bovendien een binnen- en buitenstep van zodat er nog meer plezier uit je step kan gehaald worden!

  Lange-termijn garantie van Micro Mobility België

  Niet alleen is de kwaliteit van de Zwitserse Micro Mobility steps uitstekend, het kiest ook de beste onderdelen. De meeste gevallen worden onder garantie vervangen binnen vier jaar! Indien er toch stukken zijn die onderhevig zijn aan gebruik zoals handvatten, een remmetje of de wielen, biedt Micro België u wisselstukken aan voor uw step lang na de garantiedatum. Wij denken aan het milieu en herstellen de steps keer op keer zodat heel de familie de step kan gebruiken en doorgeven.

  Een step kopen bij Micro Mobility

  Bij Micro Mobility België proberen we je de laatste nieuwe Micro producten en leuke steps in zo veel mogelijk kleuren aan te bieden! Als je bij ons bestelt, ben je zeker van de Zwitserse kwaliteit en helpen we je graag indien je een klein vijsje nodig hebt of je step wil opfrissen. Zo kan je super lang genieten van je step van Micro Mobility.