MINI 3IN1 - Steps voor peuters

De Micro Step 3in1 groeit mee met het kind: vanaf 1 jaar kan het kind zitten op de step, daarna verwijder je het comfortabele zitje en gebruik je het als een gewone step. De steps komen met een duwstang om je kind veilig te begeleiden als deze wat rust kan gebruiken. Er is een kleurrijk design en de letters op het platform geven grip wat zorgt voor extra veiligheid. Dit is de ideale step voor peuters die gedurende lange tijd gebruikt kan worden!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Unieke step/zit-step van Micro Mobility

De Micro Step 3in1 groeit mee met het kind en verschaft je jarenlang plezier. Deze 3in1 step heeft een stevig platform en een stuur dat verstelbaar is in hoogte. Dit zorgt voor meer rijcomfort voor de allerkleinsten. Het zitje kan worden voorzien van een push bar waardoor de ouders de step kunnen voortduwen. In een later stadium kan de duwstang verwijderd worden waarna het zitje kan worden losgevezen van het stuur en deze wordt omgevormd in een gewone kinderstep. Het leun-en-stuur systeem van Micro doet nu de rest om uw kind zijn motorische en coördinatie vaardigheden volledig onder de knie te krijgen!

Lange-termijn garantie van Micro Mobility België

Niet alleen is de kwaliteit van de Zwitserse Micro Mobility steps uitstekend, het kiest ook de beste onderdelen. De meeste gevallen worden onder garantie vervangen binnen vier jaar! Indien er toch stukken zijn die onderhevig zijn aan gebruik zoals handvatten, een remmetje of de wielen, biedt Micro België u wisselstukken aan voor uw step lang na de garantiedatum. Wij denken aan het milieu en herstellen de steps keer op keer zodat heel de familie de step kan gebruiken en doorgeven.

De Mini 3in1 van Micro Mobility kopen

Bij Micro Mobility Belgium leveren we de nieuwste Micro producten in alle mogelijke kleuren en als je online bij ons bestelt, krijg je een eerlijke prijs voor een kwaliteitsproduct. Bestel uw step vandaag voor 15.00 uur en u kunt morgen met uw kind door de stad wandelen!