Gino Boutique

Contact

James Ensorgaanderij 20-22
Oostende

ensor@ginocarts.be

http://www.ginocarts.be

Openingstijden

woensdag tem zondag van 10u tot 18, tijdens schoolvakanties ook open op maandag en dinsdag.

Over Gino Boutique

#GinoBoutique is ontstaan en gegroeid uit de grote passie van Pat Vermeersch en Tom Vanderhoeght voor het fietsen en de hele beleving daarrond.

#GinoBoutique is uniek in Oostende en ver daar buiten. Wie er komt, vindt er een uitgebreid gamma lifestyleproducten, die voornamelijk Belgisch zijn. Bewust leven is een rode draad in de boutique. Je komt er voor een totaalbeleving en daar horen onder andere rugzakken, handtassen, fietstassen, broekriemen, sleutelhangers, oorbellen, fietsbellen, helmen, regenjasjes, drinkflessen, schoenen, hippe t-shirts en modieuze kledij bij. Ja, zelfs bier en wijn. Alles vaak met een knipoog naar fiets of gemaakt van bvb gerecycleerde fietsbanden.
Zelfs na deze lange opsomming zal u nog versteld staan van het uitgebreide en verleidelijke aanbod. Kortom een paradijs voor iedere wielerzot. Uniek in Oostende en regio, beleving rondom ‘fietsen’ is hot en dat kan ook modieus en stijlvol. Onze creativiteit kent geen grenzen. Ook de step (micro), een perfect alternatief vervoersmiddel voor kleinere afstanden, krijgt er een prominente rol. Steps voor kinderen vanaf 1 jaar tot volwassenen en zelfs een elektrische versie.

Locatie