Elektrische steps

>>MICRO MOBILITY BELGIE is nu overgenomen door MICRO FRANKRIJK voor de elektrische steps<<

Bezoek www.micro-mobility.fr voor advies, aankoop en dienst-na-verkoop

Ontdek ons aanbod van e-steps die voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. Micro Mobility biedt elektrische steps die niet té zwaar zijn, én die je comfortabel van de ene kant van een stad naar de andere kant brengen op een snelle manier. Je kan je maximale snelheid zelf instellen, wat je kan helpen om mooi de verkeersregels te volgen van de wet op voortbewegingstoestellen. Tot 6 km/u kan je je op het voetpad verplaatsen. Mag het wat sneller gaan? Tot 25 km/u kan je verder steppen op het fietspad of op de rijweg wanneer er geen fietspad is. Zo kan je het meeste plezier halen uit je dagelijkse verplaatsingen!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom zou ik een elektrische step kopen?

Het is snel, economisch voordelig, ecologisch en helpt je je stad beter leren kennen. In België kan je de step gebruiken tot 25km/u op het fietspad en tot 6 km/u op het trottoir. Deze combinatie zorgt ervoor dat je makkelijk van één buurt naar een andere buurt kan gaan en zo files kan vermijden. Dankzij de plooibaarheid kan je het zelfs aan de rand van de stad parkeren en verder gaan met het openbaar vervoer. Je kan het zelfs tot in je bureau, op restaurant, mee binnen nemen zodat het veilig is tegen diefstal. Je zal met plezier eerder van de bus gaan om verder te gaan met de e-step. Met slechts enkele uren laadtijd, is je energiegebruik veel lager dan eender welke auto, gedeeld of niet.

Micro step vs deelstep

Zo veel mensen zien genieten van het steppen, maakt ons enorm gelukkig! We zijn er echter ook van overtuigd dat je eigen step gebruiken goedkoper, veiliger en beter voor het milieu is dan een deelstep. Als je een deelstep dagelijks 30 minuten gebruikt, zal je meer dan 1000 euro per jaar betalen wat meer is dan een Emicro kopen. Je kent je elektrische step beter en dankzij het verstelbare stuur, kan je de e-step beter aanpassen aan je lengte. Een helm dragen is meer dan aangeraden, je zal snelheden doen waarmee je je hersenen maar beter kan beschermen!

De Zwitserse Micro kwaliteit

Micro Mobility begon met de productie van elektrische steppen in 2015. De EMicro One was een innovatieve en creatieve oplossing voor moderne mobiliteit! Het Zwitserse merk bleef investeren en de e-step herontdekken. De Emicro Falcon, Eagle en Condor passeerden en rekening houdend met de gebruiksvriendelijkheid, groeide de step in comfort. Vering en een LED-schermpje toevoegen aan de laatste Merlin maakte de step zeker komaf met al de Belgische ongelijke wegen. U de laatste nieuwe producten van Micro aanbieden met een onvermoeibare dienst na verkoop, is waar Micro Mobility België voor staat. Bovendien werd Micro gekozen als partner voor elektrische steps door merken als BMW. Het is duidelijk dat Micro Mobility kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid kiest boven massaproductie.