Elektrische Step Micro Condor II Zwart

✔ Verwisselbare batterij
✔ Snelheid: 25 km/u, actieradius: 25km
✔ Kickstand, bel & gsm-houder inbegrepen
✔ Zichtbaarheid : LED-lichten voor & achter
✔ Stel max. snelheid in met de Micro app
✔ Kan worden gebuikt zonder telefoon
✔ volle banden
✔ Regeneratieve rem, voetrem en schijfrem
✔ Dienst-na-verkoop in België

Niet op voorraad
SKU:
EM0040
€ 1.199,00

De Micro Condor II heeft indrukwekkende specificaties. De motor, gelegen in het achterwiel, heeft een vermogen tot 550W en haalt een snelheid van 25km/u (wettelijke beperking in België). De step heeft een actieradius van 25km en is in slechts 3,5 uur weer volledig opgeladen. De accu is eenvoudig te verwisselen, waardoor langere afstanden geen probleem zijn voor deze elektrische step.

De Condor II heeft grote lekvrije wielen die ook antislip zijn en het gashendel ontworpen met het oog op een ergonomisch gebruik zodat er een uniek rijcomfort is.

Deze step heeft vier verschillende instellingen voor het rijgebruik: voetganger (260W, 6km/u), eco (320W, 14km/u), standaard (430W, 16km/u) en sport (550W, 25km/u). U kiest zelf uw maximale snelheid zodat veilig steppen gegarandeerd is per gebruiker.

De geheel nieuwe Micro App kan via Bluetooth worden verbonden met de Condor II. U kunt niet alleen de rijmodus wijzigen, u kunt ook de afgelegde afstand, navigatie en reistijd zien. De app heeft ook een diagnosemodus die de dienst-na-verkoop verbetert en bijdraagt ​​aan de levensduur van de elektrische scooter. Last but not least kan u uw e-step vergrendelen met de app, waardoor deze beter beschermd is tegen diefstal.

De schijfrem op het voorwiel garandeert een perfecte werking voor een maximale veiligheid.

Voor een goede zichtbaarheid in het donker is de Micro Condor II uitgerust met een voor- en achterlicht dat voldoende is voor je veiligheid. De step is ook uitgerust met een handrem, een geïntegreerde bel en een smartphonehouder op het stuur.

De step kan gemakkelijk worden opgeborgen en vervoerd dankzij de inklapbare handgrepen en een intuïtief plooisysteem.

Is de Micro Condor II step legaal in België? Ja. Met een maximumsnelheid van 25km/u mag de Micro Condor II op Belgische wegen rijden. Je moet op de fietspaden rijden als vanaf 6 km/u , onder 6 km/u mag je op het trottoir blijven verder steppen.

Moet je een verzekering afsluiten? Ja, de meeste familiale verzekeringen dekken dit, maar u kunt altijd een aanvullende mobiliteitsverzekering aanvragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Rijden in diepe waterplassen wordt sterk afgeraden.

Meer informatie
ean 7630053526894
Leeftijd 16+ j
inklapbaar Ja
geïntegreerd licht Ja
verstelbaar stuur Ja
connected? (Micro App) Ja
max. belastbaar gewicht 100 kg
gewicht step 16.5 kg
Motor 550W (Achterwiel)
max. bereik 25 km
max. snelheid 25 km/h
Type rem Voetrem, Regeneratieve rem, Schijfrem
bediening Duimbesturing
gewicht batterij 1724 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Elektrische Step Micro Condor II Zwart