Accessoires

Of je nu een extra oplader nodig hebt voor je e-step, een telefoonhouder of een staander, we hebben wat je zoekt!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koop Micro Mobility

Bij Micro Mobility Belgium leveren we de nieuwste Micro producten tegen een eerlijke prijs voor een kwaliteitsproduct. We leveren ook de nodige accessoires of reserveonderdelen om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen

Micro-reserveonderdelen

Wilt u een klein onderdeel van uw e-Micro vervangen? Geniet van 2 jaar garantie op onze e-steps! Als officiële verdeler in België bieden wij de kleinste en grootste wisselstukken aan. U bent gedekt voor fabricagefouten, niet voor slijtage. De wisselstukken zijn eenvoudig te vervangen en we bieden een snelle levering. Als u hulp nodig hebt, bieden we een uitstekende after-sales service en we helpen je graag verder bij het vinden van een ontbrekend onderdeel of om een probleem op te lossen met je elektrische step.

Micro-accessoires

Naast dit assortiment accessoires voor elektrische steps, heeft Micro Mobility een grote keuze aan verschillende stepaccessoires voor kinderen, jongeren en volwassenen. U kunt bellen, lichten (knipperend of niet) en nog veel meer kopen. Bekijk onze accessoires sectie voor meer opties. Koop hier voor 15u en ontvang je bestelling de volgende dag in huis (niet geldig in het weekend).