e-Micro Steps

Ontdek ons aanbod van e-steps die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Micro Mobility biedt elektrische steps die niet te zwaar zijn om op een comfortabele manier van het ene deel van de stad naar de andere kant te rijden. Je kunt eenvoudig de maximale snelheid instellen om je aan te passen aan de wet op elektrische steps. Tot 6 km/u mag je op het trottoir scharrelen. Wil je sneller gaan? Tot 25 km/u mag er op het fietspad worden gestept. Haal het meeste uit stedelijke mobiliteit!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom zou ik een elektrische step kopen?

Het is snel, zuinig, emissiearm en leert u uw stad beter kennen. Volgens de Belgische straatwet mag je met je e-Micro tot 25 km/u rijden op fietspaden en tot 6 km/u op voetpaden. Deze combinatie brengt u snel van A naar B en vermijdt files. Omdat hij compacter is dan een vouwfiets, neem je hem gemakkelijk mee naar kantoor en vind je er een stalling voor in het openbaar vervoer, zodat hij diefstalveilig is. Je zult het handig vinden om eerder uit de drukke bussen of trams te stappen en in plaats daarvan te genieten van een paar straten meer. Zo leer je je buurt kennen en vind je leuke straten die je nog niet kende. Last but not least, met slechts een paar uur opladen op een laag niveau, is je energieverbruik veel lager dan elke auto, zelfs gedeeld.

Micro Explorer

De Micro Explorer is Micro's zesde generatie elektrische step. De Micro Explorer is gebouwd om de meest duurzame e-step op de markt te zijn. Afgezien van duurzaamheid heeft de Micro Explorer indrukwekkende specificaties. De motor heeft een vermogen tot 500W en haalt snelheden tot 25km/u (straatlegale beperking voor België). De step heeft een maximale actieradius van 25 km en kan in slechts 3,5 uur worden opgeladen. De Explorer heeft een draaigreep voor intuïtiever, nauwkeuriger en leuker rijden. Voor meer comfort heeft de Explorer een voor- en achtervering die kan worden aangepast aan het gewicht en de voorkeuren van de rijder. Deze e-scooter heeft vier verschillende rijmodi: je kiest je maximale snelheid om een veilige scootervaring te creëren. De Micro App kan via Bluetooth worden verbonden met de Explorer. In vergelijking met onze andere Micro e-steps heeft de Micro Explorer een groter dek en breder stuur, maar het blijft een perfecte step om te combineren met het openbaar vervoer. Dankzij het lichte gewicht (13 kg), de inklapbare handgrepen, de telescopische T-bar en het intuïtieve voetvouwmechanisme kan de scooter eenvoudig worden ingeklapt om op de bus, tram enz. te springen.

Micro Condor II

De Micro Condor II heeft een aantal indrukwekkende eigenschappen. De motor heeft een vermogen tot 550W en een snelheid van 25km/u (wettelijke beperking in België). De step heeft een actieradius van 25 km en is in slechts 3,5 uur weer volledig opgeladen. De accu is eenvoudig te verwisselen, waardoor langere afstanden geen probleem zijn voor deze elektrische step. De grote massief rubberen banden met schuimkern, de antislip plank en de ergonomisch ontworpen duimbediening zorgen voor een uniek rijcomfort. Deze step heeft vier verschillende instellingen voor rijgebruik. Je kiest je maximale snelheid zodat veilig rijden gegarandeerd is. De Micro App kan via Bluetooth met de Condor II worden verbonden. De schijfrem op het voorwiel garandeert op zijn beurt een perfecte remwerking en dus maximale veiligheid. Voor een goede zichtbaarheid in het donker is de Micro Condor II uitgerust met gehomologeerde voor- en achterlichten. Verder is de step voorzien van een handrem, een geïntegreerde bel en een smartphonehouder op het stuur. De step is eenvoudig op te bergen en te vervoeren dankzij de inklapbare handgrepen en een intuïtief inklapsysteem.