emicro one X2

Sku: EM0012
Nog maar 3 over

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 639,95

De sportieve elektrische step van Micro.


Hou je van high-tech? Geef energie aan jouw dagelijkse verplaatsingen in de stad! Met de emicro one X2, geen gesleur en geen routine meer. Jouw ritten worden een actieve outdoor ervaring! De emicro one is de meest compacte en lichtste elektrische step (slechts 7,5 kg). Je kan hem snel een eenvoudig plooien en hem dus gemakkelijk meenenem in de auto of op de trein. Urban en actief? De emicro one is het perfecte verplaatsingsmiddel voor jou!

 • Eerste hybride elektrische step:  De step herkent je beweging en ondersteunt die

 • Oplaadtijd: 60 minuten Gewicht: 7,5kg Bereik: 10-15 km Leeftijd:: 16+

 • Afmetingen: 780 x 490 x 995mm (ongevouwen), 780 x 490 x 250mm (gevouwen)

 • Stuurhoogte: Aanpasbaar (725 - 995mm) Maat wielen: 150mm (voor) - 120mm (achter)

 • Rijstanden: Eco (15km/h) - Standaard(25km/h - 250 Watt) - Sport (25km/h - 500 Watt)

 • Batterij:  Samsung Lithium_polymer - 36V - 2,2Ah - 82Wh


 • De motor is een Brushless 500 Watt in het achterwiel, zonder transmissie. Dit wil zeggen dat de motor in het achterwiel zit en deze electronisch bediend wordt door de bewegingssensoren. Er is dus geen ketting of ander draaiend onderdeel nodig. Dit maakt het lichte gewicht mogelijk, en heeft minder kans op technische pannes

 • GARANTIE: 1 jaar (batterij en motor) - 4 jaar (wisselstukken)

 • Hoe stel je de maximumsnelheid in van de emicro one?

 • Nederlandstalige handleiding emicro one
 • Features


   

   Geïntegreerde naafmotor


      De motor van de emicro one is geïntegreerd in de naaf van het achterwiel. De kleine motor met hoge rotatiesnelheid zorgt voor een vermogen van maar liefst 500W en een koppel van 4 Newton-meter. 
   

   Rempedaal


   

   Bewegingsdetectie


    Het rempedaal van de emicro one heeft een dubbele functie. Naast het remmen kan je de pedaal ook gebruiken om de motor volledig af te leggen. Wanneer je 3 keer achtereenvolgend de rem op het wiel tikt, schakelt dit de de motor en de sensoren uit. Om deze opnieuw te activeren, doe je de handeling gewoon opnieuw.     Het innovatief en gepatenteerd sturingssysteem detecteert beweging, voetpositie en helling. Bestuurders vertrekken en houden snelheid door hun lichaamshouding en gebruiken de rem om te stoppen. Dit zorgt ervoor dat de emicro one volledig kabelvrij is en reduceert het energieverbruik.  
   

   Rijstanden


   


  Hellingsondersteuning


    De emicro one telt drie rijstanden die gemakkelijk en draadloos te verzetten zijn. Dit door een meegeleverd dopje in de doos. Het regeldopje communiceert met de software in de step door magnetische inductie. Je hoeft enkel het pijltje op het regeldopje naar de gewenste rijstand richten.    Zoals hierboven reeds vermeld detecteert het sturingssysteem ook hellingen. De hellingsgraad wordt gecompenseerd door een hoger vermogen en koppel bergop. Bergop steppen vormt dus niet langer een probleem.  
   

   Communicatiedisplay


   

   Ultralicht


    Vier discrete - in het platform ingebouwde - LED-lichtjes geven de gekozen rijstand en het resterende batterijniveau weer.    Met amper 7,5 kg is de emicro de lichtste en meest compacte elektrische step ter wereld. Door te werken met hoogkwalitatief aluminium werd ervoor gezorgd dat de step toch sterk en stabiel blijft ondanks zijn lage gewicht. Daarnaast is hij ook nog eens makkelijk op te plooien en op te bergen. 
   

   Auto Aan/Uit


   

   Recuperatief remmen


    Geïntegreerde sensoren voelen de beweging van de emicro en zorgen dat de motor op gang slaat. Na enkele seconden stilstaan valt de step automatisch in slaapmodus om energie te sparen.     Naast het remmen door wrijving maakt de emicro one ook nog gebruik van het recuperatief remmen. Dit laadt de batterij opnieuw op en zorgt voor een kortere remafstand.  
   

  Wiel gemaakt uit verschillende materialen


   

  Snelle oplaadtijd


    Het voorwiel van de emicro one is zacht aan de binnenkant en hard aan de buitenkant. Het zachte gedeelte dient om de schokken te absorberen, het harde gedeelte zorgt voor een nog langere duurzaamheid dan gewone rubberen wielen.    De batterij van de emicro is in 60 minuten volledig opgeladen. Uitstekende batterijtechnologieën zorgen voor meer dan duizend oplaadbeurten.