Artikel 3 – Prijzen, transport en leveringstermijn

Al onze prijzen zijn in Euro, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten. Voor een bestelling met levering in België of Luxemburg wordt een forfaitair bedrag van 5€ incl. BTW aangerekend. Lees verder...

Artikel 9 - Herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed. (art. 46, afdeling 2, verkoop op afstand)

Als u een product heeft gekocht voor uw eigen persoonlijke gebruik als consument en u gebruik wilt maken van uw recht om het contract te herroepen, moet u onze klantenservice daarvan binnen 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering via e-mail (store@micro-mobility.be) of telefonisch (03/502 92 77) op de hoogte stellen en een verzoek tot retournering indienen. Indien onze klantenservice dit verzoek goedkeurt zal zij u per e-mail de noodzakelijke instructies geven voor de retournering.

Retourzendingen gebeuren op risico van de verzender, in dit geval de klant. U bezorgt ons het product in de originele verpakking, in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd. De kosten van retourzendingen worden u teruggestort zodra het pakje ontvangen is. Terugbetaling of omruiling wordt zo snel mogelijk geregeld.

Let op: Niet aangemelde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd. De eventuele extra opslag en opslagkosten zijn risico en verantwoordelijkheid van de klant.