Kindersteps

Het Zwitserse Micro Mobility heeft kindersteps voor kinderen en tieners van alle leeftijden:

 • 3-wieler step van 2 tot 12 jaar:tot 5 jaar de Mini Micro Step en de Maxi Micro step van 5 tot 12 jaar.
 • 2-wieler step vanaf 5 jaar: de Micro Sprite en Cruiser steps met twee wielen kunnen vanaf 5 jaar en de Rocket en Speed+ vanaf 10 jaar oud.
 • 3-wieler step vanaf 12 jaar: de Kickboards met drie wielen zoals de Original Kickboard, Compact Kickboard en Monster Kickboard.
 • Producten 1-24 van 78

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Kinderstep met twee of drie wielen

  Het leun-en-stuur systeem dat de 3-wiel kinderstep van Micro Mobility uniek maakt, zorgt ervoor dat kleine kinderen hun evenwicht leren gebruiken en dat de grotere kinderen er puur genot uit halen. Doordat je stuurt met je lichaam en niet het stuur zelf kan draaien, kan je de bochten zachter nemen. Deze iets tragere manier van bochten nemen heb je niet met een 2-wiel step. Hiermee kan je wat sneller gaan en worden de zachtere materialen achterwege gelaten voor aluminium materialen die de step lichter maken. Deze steps kunnen ook tot 100 kg dragen waardoor zelfs jongvolwassenen er nog gebruik van maken.

  Welk type kinderstep kiezen

  De keuze tussen een Mini en Maxi hangt af van de lengte en het gewicht gezien je stuurt door je lichaam naar de ene of andere kant te leunen. Kinderen voor wie het allemaal al sneller mag gaan op 5-jarige leeftijd, kunnen voor de Sprite (kleine wielen) of Cruiser (grote wielen) kiezen. Snel-groeiers en grote kinderen kunnen vanaf 10 jaar voor de Speed+ of Rocket (brede wielen) kiezen. Kinderen van 12 jaar oud die graag skaten, kunnen voor de Kickboards gaan om het surfgevoel te behouden.

  Een step voor kinderen kopen

  Op zoek naar een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit? Micro Mobility is al jaren marktleider in steps voor kinderen en volwassenen. Door de kwaliteit kan de step meerdere keren worden doorgegeven en in België nemen we de dienst-na-verkoop ten harte zodat je de step lange tijd kan gebruiken! Wil je morgen je step in huis? Dat kan als je bestelt voor 15u op een werkdag!