Kindersteps

Het Zwitserse Micro Mobility heeft kindersteps voor kinderen van alle leeftijden:

 • vanaf 2 tot 12 jaar bieden we de 3-wiels Micro kindersteps aan: de Mini Micro Step van 2 tot 5 jaar en de Maxi Micro step van 5 tot 12 jaar.
 • vanaf 7 jaar bieden wij de 2-wiels Micro kindersteps aan: de Micro step Sprite en de Micro Cruiser vanaf 7 jaar, en vanaf 12 jaar de Micro Rocket en de Micro Speed+.
 • vanaf 10 jaar de Kickboards: een 3-wieler step voor tieners: de original kickboard, de compact kickboard en de Monster Kickboard.
 •  

  Onderdelen 1 tot 24 van totaal 49

  per pagina

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

  Onderdelen 1 tot 24 van totaal 49

  per pagina

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

  Kinderstep 3 wielen

  De kindersteps met het unieke 'leun-and-stuur' mechanisme van Micro Mobility zorgen ervoor dat kinderen sturen door hun gewicht te verplaatsen. De steps sturen hierdoor uitermate veilig en stabiel door bochten. Bij het ontwikkelen van de eerste Mini Micro in 2001 werd een extreme zorg besteed aan rijcomfort vanaf de jongste leeftijd. Daarbij werd ook extra zorg besteed aan het stimuleren van de coördinatie en motoriek: de basis voor het aanleren en beheersen van het evenwicht vanaf de jongste leeftijd. De meeste kinderen die op een Mini Micro step gestart zijn zullen in een latere fase -bij het aanleren van het fietsen- geen zijwieltjes meer nodig hebben, net zoals dit het geval is bij een loopfiets.

  MINI Micro of MAXI Micro?

  Kies ik voor een MINI Micro step of voor een MAXI Micro step? Alles hangt af van de grootte en van het gewicht van je kind, want je stuurt nu net met jouw gewicht. Daarom is dat doorslaggevend bij je keuze. Het stuursysteem van de Maxi Micro is afgesteld op grotere en daarmee iets zwaardere kinderen (vanaf 100 cm lengte, min gewicht 18 kg) . Bij twijfel is het goed om te bedenken of er nog een jonger broertje, zusje, neefje of nichtje achteraan komt. Dan kun je de Mini Micro step kopen en kan deze in de toekomst doorschuiven. Algemeen kan je volgende criteria hanteren bij jouw keuze:


  Zoek je eerder een loopfiets? Kijk dan naar onze rubriek loopfietsen voor kinderen vanaf 2 jaar

  Kinderstep kopen?

  Ben je van plan om een kinderstep te kopen dan ben je hier op het juiste adres. Het Zwitserse Micro Mobility is marktleider in kwaliteitssteps voor kinderen. Je vindt hier een ruime keuze aan modellen voor alle leeftijden. Bestel nu in onze webshop, vandaag voor 15 uur besteld, morgen geleverd.