MAXI MICRO Step (5 - 12 jr)

Te groot voor de Mini Micro step, maar nog iets te klein voor de volwassen steps? Welkom bij het Maxi Micro steps assortiment! Stoer en sterk voor grote kinderen en zelfs voor de young-at-heart volwassenen, want nu met het Deluxe gamma werd het platform nog zo sterk gemaakt; hij verdraagt een gewicht tot 70 kg en weegt zelf slechts 2.5 kg!

 • Leeftijd: 5-12 jaar en meer (belastbaar tot 70 kg), ook de favoriet van mama's!
 • Super lichte step: 2,5 kg
 • Uniek leun-en-stuur mechanisme
 • Stuurhoogte verstelbaar : 69 cm-92 cm
 • Beschikbaar in vele trendy kleuren!
 • 20 Artikel(en)

  per pagina

  20 Artikel(en)

  per pagina

  Maxi Micro: de kinderstep 3 wielen van 5 tot 12 jaar

  De Maxi Micro is de logische opvolger van de Mini Micro step. Hij werd speciaal ontworpen voor grotere kinderen (vanaf een minimaal gewicht van 18kg en een lengte van 100 cm)en is daarom iets zwaarder en iets robuuster. De Maxi Micro heeft ook het unieke 'leun-and-stuur' mechanisme dat ervoor zorgt dat kinderen sturen door hun gewicht te verplaatsen. Dit mechanisme gecombineerd met een ultralicht gewicht zorgt ervoor dat de Maxi Micro zeer stabiel en makkelijk stuurt: je glijdt ermee over het asfalt!

  Maxi Micro Deluxe: een upgrade van de Maxi Micro

  Na de Mini Micro Deluxe is er nu ook de Maxi Micro Deluxe. De Deluxe versie heeft een steviger en mooier platform en komt met een gemetalliseerde stang die verstelbaar is in hoogte. De verbeterde grip op het platform bezorgt de steprijder een extra stabiel gevoel voor een veilige rit. De look van de step werd ook herwerkt: elke Maxi Micro Deluxe uit het gamma heeft een trendy kleur met bijpassende kleuraccenten op het platform en de rem. Een hippe en robuuste kickboard voor jongeren!

  Het Zwitserse Micro Mobility is marktleider in kwalitatieve kindersteps

  Micro Mobility werd opgericht eind de jaren ‘90 en wordt vandaag in meer dan 80 landen verdeeld wereldwijd. Het merk heeft als prioriteit om steeds te investeren in productverbetering en innovatie. Meermaals werd Micro Mobility bekroond. Ook de Maxi Micro step won in 2009 de Reddot design award.