Maxi Micro step (5 - 12 jr)

Te groot voor de Mini Micro step, maar nog iets te klein voor een 2 wiel step? Welkom bij het Maxi Micro steps assortiment! Stoere en sterke 3 wiel steps voor grote kinderen en zelfs voor de jeugdige jongvolwassenen, want met het Deluxe gamma werd het platform nog sterker gemaakt. De Maxi step verdraagt een gewicht tot 70 kg en weegt zelf slechts 2.5 kg!

 • Leeftijd: 5-12 jaar
 • Maximum gewicht: 70 kg
 • Lichtgewicht: 2,5 kg
 • Leun-en-stuur: dit gepatenteerd systeem leert je kind hun evenwicht controleren omdat je de step bestuurd door je lichaam zijdelings te leunen
 • Aanpasbaar stuur: 69-92 cm
 • Divers én kleurrijk aanbod
 • 22 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Een plooibare of niet-plooibare Maxi kiezen

  De Maxi Micro (step met 3 wielen voor de groteren) is de logische volgende stap na de Mini Micro. Het is speciaal ontworpen voor grotere kinderen en gebruikt hetzelfde leun-en-stuur mechanisme waardoor het zwaarder en robuuster is dan de Mini Micro. Zo kunnen oudere kinderen nog steeds gebruik maken van dit leuke stuursysteem dat sterk lijkt op skaten maar waarbij men meer evenwicht kan bewaren door het stuur dat je kan aanpassen in hoogte. Dit T-stuur kan uit het platform worden gehaald om gemakkelijk op te bergen. Dien je toch snel te wisselen en wil je de step handig meedragen, dan kan je best voor de plooibare Maxi gaan zodat je kind kan steppen wanneer én waar het wil! Je kan nu ook kiezen voor een LED versie, of de LED wielen afzonderlijk kopen om je Maxi Micro Deluxe te pimpen!

  Kwaliteit van Micro Mobility

  Eind jaren 90 werd Micro Mobility opgericht en al vanaf het begin is het doel geweest om plezier en veilige mobiliteit te ontwikkelen dat vele jaren mee gaat. De Maxi Micro Deluxe heeft op het platform gripletters die controle bieden over de step en het robuuste ontwerp kan kinderen, tieners en jongeren dragen tot 70 kg. Met een lichtgewicht van slecht 2.5 kg blijft de step gemakkelijk te hanteren. De afgeronde hoeken en het zachte materiaal maakt het ook al geschikt voor jonge kinderen die groot zijn. De rem is hittebestendig en zo kan er vol goesting op avontuur worden gegaan met deze kinderstep!

  Je Maxi step herstellen?

  Heb je een klein vijsje nodig om je Maxi Micro te herstellen? Geniet van onze garantie bij Micro Mobility België van 4 jaar! Als officiële verdeler van dit Zwitsers merk bieden we garantie op de productiefouten en kan je jarenlang veel verschillende wisselstukken vinden. Aan de hand van kleurrijke remmen, handvatten en wielen kan je de step herstellen of personaliseren. Onze dienst-na-verkoop helpt je graag het perfecte accessoire of wisselstuk vinden!