Micro step ECO

Al onze steps zijn gemaakt van kwaliteitsvolle materialen zodat elke step lang meegaat. De steps uit het ECO gamma zijn bovendien gemaakt van gerecycleerde visnetten. Het platform is gemaakt van groene microplastics. Micro ECO is lid van de "1% For The Planet" organisatie, wat betekent dat 1% van de verkoop naar ecologische non-profit organisaties gaat.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vandaag verkennen, morgen beschermen: de Micro Eco-reeks voor kinderen

Ongeveer 10 procent van het plastic afval in de oceanen is afkomstig van de visserij. Elk jaar blijft er naar schatting 640.000 ton aan netten en ander materiaal in de wateren. Een deel van dit afval, dat wordt verzameld op stortplaatsen en vervolgens wordt gerecycled, wordt gebruikt om onze duurzame Micro-kinderscooters te maken. De voetplaats van de Mini en Maxi Micro Deluxe ECO is gemaakt van gerecycled vistuig, touwen en ander plastic afval van de maritieme industrie.

Dezelfde functies, nog beter voor de planeet

Bovendien hebben de producten dezelfde eigenschappen als de populaire Mini en Maxi Micro Deluxe: het gepatenteerde stuursysteem door gewichtsverplaatsing bevordert de balans en motoriek, het stuur kan optimaal worden aangepast aan de grootte van het kind en de antislip siliconen voetplaat zorgt voor ondersteuning en veiligheid op de scooter.

1% for the Planet

Een geweldige manier om onze kinderen bewust te maken van het belang van het beschermen van onze planeet. Micro heeft zich ook aangesloten bij "1% For the Planet" en heeft zich ertoe verbonden 1% van de jaarlijkse verkoop van de ECO-step gamma te doneren aan non-profitorganisaties die zich richten op het milieu.