Micro Kickboards (+12 jr)

Met de Micro Kickboards kan je door de straten surfen! Met het unieke leun-en-stuur systeem kan je richting geven door je lichaam te bewegen, niet aan het stuur te draaien. Zo kan je op deze stabiele en comfortabele steps saaie afstanden op een leuke manier afleggen!

 • Leeftijd: +12 jr
 • Max gewicht: 100 kg
 • Gewicht: 4-5 kg
 • Sturen: richting geven doe je met je lichaam!
 • Wielen: hoge kwaliteits PU wielen
 • Stuur: verstelbaar in hoogte en afwisselbaar tussen een T-stuur en joystick
 • 3 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Micro Kickboard: T-bar of joystick?

  In 1998 is de eerste K2 Kickboard getoond op ISPO in München. Toen innoverend en nu een vaste waarde dankzij Micro Mobility. De modellen bestaan uit de Original, Compact en Monster. In de authentieke versie kon je de step enkel bedienen met 1 hand via de joystick. Nu kan je voor meer stabiliteit kiezen voor een praktisch T-stuur. Wil je wisselen? Elke Kickboard wordt geleverd met een joystick en T-bar. Dankzij de drie wielen behoudt de step altijd zijn evenwicht en is het de perfecte step indien je nog wat andere zaken in je andere hand wil dragen. Je kan er makkelijk lange afstanden mee afleggen!

  Micro step met 2 of 3 wielen?

  Naar wat voor soort ervaring ben je op zoek? Dat is de vraag om te stellen. Ben je wat avontuurlijk aangelegd en surf je graag of snowboard je? Dan is een Kickboard je perfecte step! Ook voor degene die wat moeite hebben om hun evenwicht te bewaren op een 2-wieler step kan dit dé oplossing zijn. De Kickboard met dikke wielen en een flexibel platform, geven je een super comfortabele rit met je step!

  Herstellingen bij Micro Mobility steps

  Wij bieden je graag 4 jaar garantie op je Micro Kickboard! Ondanks dat Micro de beste materialen uitkiest, kan er altijd iets mislopen en mis je een vijsje of is een reparatie nodig. Je kan onderdelen online kopen of je kan ons contacteren voor een herstelling. Tot zeker 10 jaar na je aankoop hebben wij nog wisselstukken liggen voor je step. Op deze manier kan je step levenslang meegaan!