MICRO KICKBOARDS (+ 10 jr)

Driewielige Micro steps of Micro kickboards bestuur je door je gewicht te verplaatsen, net als op een skateboard, maar met meer controle. Dit stuurmechanisme is al beschikbaar in ons gamma vanaf de jongste leeftijd op de Mini Micro. Ook voor (jong-) volwassenen willen wij steps aanbieden met deze unieke rijervaring omdat een Kickboard gewoon fun is! Er zijn 3 verschillende soorten Kickboards:

 

5 Artikel(en)

per pagina

5 Artikel(en)

per pagina

Micro Kickboard met T-bar of met Joystick?

De Kickboards zijn in het Micro assortiment sinds het prille begin (eerste prototype op ISPO in 1998, de K2 Kickboard, nu de Original Kickboard). Dit jaar dus viert Micro het 20-jarig bestaan van de Kickboard. In het begin waren alle kickboards alleen beschikbaar met joystick. Zo kon je besturen met één hand, een heel aparte rijervaring! Sinds de verdere internationalisering van Micro en de verkoop van de steps wereldwijd, werd de noodzaak steeds groter om ook een T-Bar aan te bieden op de Kickboards. Zo worden alle Micro Kickboards nu verkocht met zowel de stick als de T-bar, switchen tussen de joystick en het T-stuur is zeer makkelijk. Maakt weinig uit welke jij kiest, de fun factor voor jou is het belangrijkste!

Micro tweewieler step of driewieler step (Kickboards)?

Situatieschets: je kind is te groot voor de Mini Micro (of Maxi Micro), tijd om over te schakelen naar de tweewieler step! De overstap is nu zo vanzelfsprekend!

De keuze tussen een tweewieler step of driewielerstep heeft niets te maken met leeftijd. Het heeft meer te maken met rijervaring (zoals ook sommigen het snowboarden liever hebben dan het skiën). Tweewieler steps sturen zoals op een fiets (stuur naar links of naar rechts draaien), driewieler steps sturen door je gewicht naar de ene of de andere kant te verplaatsen, dus door meer naar de ene of naar de andere kant te leunen. Net als een surfer, maar hier gaat het over surfen op straat. Meer dan met een skateboard heb je met een kickboard (of driewieler step) controle over je beweging. De Mini & Maxi Micro maken deel uit van de Kickboard familie. Daarom is het niet verwonderlijk dat jonge rijders van de Mini of Maxi Micro later overschakelen op de Kickboards, ongeacht zijn leeftijd. Omdat het er uiteindelijk om gaat wat jij verkiest en welke rijervaring jij het leukste vindt.

Een Micro Kickboard kopen?

Micro kickboards worden gemaakt volgens de hoogste Zwitserse kwaliteitseisen. In onze uitgebreide kickboard aanbieding hebben wij de geschikte kickboard voor iedereen. Bestellen voor 15 uur vandaag is morgen geleverd. Voor iedere tiener hebben wij ook de geschikte 2 wielen step. Ontdek de Micro Rocket met zijn dikke wielen of de Micro Speed+ voor wie super snel wil gaan.