CRUISER & SPRITE (+7 jr)

De Micro step Sprite en de Micro Cruiser zijn gebouwd om de beginnende steprijder het rijplezier van een klassieke 2-wiel step mee te geven. Als compacte steps met een licht gewicht (gebouwd in aluminium) zijn ze uiterst eenvoudig in gebruik. Met een maximum gewicht van 100kg en een verstelbaar stuur zijn de Sprite step en Cruiser step geschikt voor bijna iedereen – van 7 tot jongvolwassen en ook vele volwassenen.

 • leeftijd: vanaf 7 jaar
 • aluminium vouwstep (eenvoudig inklapbaar)
 • lichtgewicht: slechts 2,7 kg (4,5 kg voor Cruiser)
 • Stuurhoogte verstelbaar : 65 cm-93 cm (Micro Sprite), 74 cm-89 cm (Micro Cruiser)
 • Sprite beschikbaar in vele uitvoeringen (owl, tribal, stripes, en nog meer!)
 • Cruiser beschikbaar in 3 frisse kleuren: blauw, rood, roze
 • 18 Artikel(en)

  per pagina

  18 Artikel(en)

  per pagina

  Kinderstep 2 wielen

  De Micro Step Sprite levert veel waar voor zijn geld en is het beste kinderstep 2 wielen vanaf 7 jaar. Deze Micro Sprite is al jaren een bestseller in het gamma van Micro Mobility. Ondertussen wordt deze kinderstep in vele speciale edities gemaakt: patronen op het platform worden gecombineerd met de mooiste (metaalkleurige) tinten. Zoek je het schattige van het pastel-uiltje, of de stoere aztec print, de zachtroze bloemen of de tijdloze strepen?

  Voor iedereen is er een passende Micro Sprite. Deze kinderstep op 2 wielen is zeer licht (2,8 kg) en heeft duurzame PU wielen. Hij is eenvoudig inklapbaar en rijdt geruisloos. Bovendien heeft hij een metalen rem op het achterwiel.

  Micro vouwstep voor beginners

  De veelzijdige Micro step Sprite is een klassieke vouwstep gemaakt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het is het beginners-model in het ruime gamma door Micro Mobility ontwikkeld. Deze Zwitserse fabrikant is de uitvinder van de compacte vouwstep en marktleider van de kwaliteitsstep voor kinderen. Onze steps zijn van oerdegelijke kwaliteit en rijden nagenoeg geruisloos.

  Ben je van plan om een kinderstep te kopen dan ben je bij Micro Mobility op het juiste adres. Je vindt hier een ruime keuze aan vouwsteps. Bestel nu in onze webshop, vandaag voor 15 uur besteld, morgen geleverd.

  Liever een stuntstep?

  Ben je en jonge tiener en op zoek naar en degelijke step om mee te stunten? Kies dan niet voor de Micro Sprite, maar voor een model uit de collectie stuntsteps van Micro Mobility. Ben je beginnende, gevorderde of pro stuntstepper? Bij Micro Mobility is er een keuze aan stuntsteps van Zwitsers fabricaat, met hoge kwaliteitseisen en degelijk design. Kijk verder in onze rubriek stunsteps om ze allemaal te ontdekken.