MINI MICRO Step (2 - 5 jr)

De Mini Micro step is de beste step voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Hij is zeer stabiel en stuurt geweldig dankzij het unieke leun-en-stuur mechanisme. Het is zo intuïtief! : je stuurt met je gewicht en bent er zo mee weg! Deze step werd meermaals bekroond en blijft voor iedere peuter van 2 jaar een must-have!

 • Leeftijd: 2-5 jaar
 • Super lichte step: minder dan 2kg
 • Uniek leun-en-stuur mechanisme
 • Wielen ook geschikt voor gebruik in huis (markeren niet)
 • Stuurhoogte verstelbaar : 49 cm-68 cm (ENKEL op Deluxe model), Classic heeft vaste stuurhoogte van 67 cm
 • Beschikbaar in vele kleuren!
 • 16 Artikel(en)

  per pagina

  16 Artikel(en)

  per pagina

  Kinderstep 2 jaar

  De Mini Micro is een driewieler step, waardoor het kind meer controle en stabiliteit zal ondervinden, maar ook steeds meer zelfvertrouwen gaat krijgen op de step. De hoogwaardige rubberen wielen zorgen voor een ideale rijervaring en zijn zo goed als geluidloos (zowel positief voor het kind als voor de ouders!) Ook de achterrem, te besturen met de voet, zorgt voor meer controle en veiligheid. De Mini Micro maakt steppen voor onze allerkleinsten superleuk en helpt hen tevens hun evenwicht, coördinatie en motoriek te verbeteren. Het is in zijn categorie de beste kinderstep voor kinderen vanaf 2 jaar.

  MINI Micro Classic of MINI Micro Deluxe?

  De Mini Micro in Deluxe versie is nog steviger! De verstelbare (49 cm – 68 cm) en gemetalliseerde T-bar maakt de step nog mooier en veiliger en is voorzien van een veiligheidsklem zodat enkel de ouders de stuurhoogte kunnen aanpassen. Dit kan tijdens de groei van het kind of om de step makkelijker op te bergen. De Mini Micro Classic heeft een vaste stuurhoogte van 67 cm. Bij de Mini Micro Deluxe werd het platform versterkt met glasvezel waardoor de maximale belasting naar 35 kg werd verhoogd.

  Zacht plastic en afgeronde hoeken zorgen bij beide versies voor comfort en veiligheid. Een stalen stripje onderaan de rem vermijdt oververhitting. Deze step werd door kinderen en hun ouders verschillende keren gekozen als 'Toy of the Year'.

  Mini Micro Step onderdelen kopen? Garantie 4 jaar op fabricage fouten!

  Heb je al een Mini Micro step? Kreeg je ééntje van een familielid en is er een onderdeel aan vervanging toe? Alle onderdelen -tot het kleinste vijsje- zijn leverbaar uit onze voorraad! Op fabricage fouten geven wij zelfs 4 jaar garantie. Slijtage-onderdelen zoals wielen, handvatten en remmen worden aan kostprijs verkocht; ze zijn vlot leverbaar en te bestellen op deze site. Kijk naar onze rubriek onderdelen voor Mini Micro step.