Mini Micro step (2 - 5 jr)

De Mini Micro step is de beste step voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Hij is zeer stabiel en stuurt geweldig dankzij het unieke leun-en-stuur mechanisme. Het is zo intuïtief! Je stuurt met je gewicht en bent er zo mee weg! Deze step werd meermaals bekroond en blijft voor iedere peuter van 2 jaar een must-have!

 • Leeftijd: 2-5 jaar (step met 3 wielen)
 • Super lichte step: minder dan 2 kg
 • Uniek leun-en-stuur mechanisme
 • Wielen ook geschikt voor gebruik in huis (markeren niet)
 • Stuurhoogte verstelbaar: 49 cm-67 cm
 • Beschikbaar in vele kleuren!
 • 21 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Kinderstep 2 jaar

  De Mini Micro is een driewieler step, waardoor het kind meer controle en stabiliteit zal ondervinden, maar ook steeds meer zelfvertrouwen gaat krijgen op de step. De hoogwaardige rubberen wielen zorgen voor een ideale rijervaring en zijn zo goed als geluidloos (zowel positief voor het kind als voor de ouders!). Ook de achterrem, te besturen met de voet, zorgt voor meer controle en veiligheid. De Mini Micro maakt steppen voor onze allerkleinsten superleuk en helpt hen tevens hun evenwicht, coördinatie en motoriek te verbeteren. De Mini Micro in Deluxe versie is nog steviger! De verstelbare en gemetalliseerde T-bar maakt de step nog mooier en veiliger en is voorzien van een veiligheidsklem zodat enkel de ouders de stuurhoogte kunnen aanpassen. Bij de Mini Micro Deluxe werd het platform versterkt met glasvezel waardoor de maximale belasting naar 35 kg werd verhoogd maar niet moet inboeten op het lichte gewicht. Dit zacht materiaal en de afgeronde hoeken verzekeren een veilige en comfortabele rit. De MINI Micro is duidelijk de beste scooter in zijn categorie (voor kinderen vanaf 2 jaar). Bovendien is het door kinderen en hun ouders vele malen uitgeroepen tot "Speelgoed van het Jaar".

  Het is in zijn categorie de beste kinderstep voor kinderen vanaf 2 jaar.

  Welke Mini Micro Deluxe om te kiezen?

  Naast de normale Mini Micro Deluxe hebben we nog andere versies beschikbaar:

  De Mini Micro Deluxe LED, met LED-wielen die worden aangedreven door de beweging die wordt gegenereerd via dynamomechanica (dus geen batterijen nodig).

  De Mini Micro Deluxe Magic LED, met - naast LED wielen - ook verlichte handgrepen. Zodra je kind het stuur van de Mini Micro Deluxe Magic aanraakt, zorgt de ingebouwde aanraaksensor ervoor dat de LED-lampjes op het stuur in vijf verschillende kleuren oplichten.

  De Mini Micro Deluxe Foldable die in een oogwenk en met slechts één hand kan worden opgevouwen. Eenmaal opgevouwen past hij heel gemakkelijk onder de kinderwagen, in de kofferbak of zelfs in een tas.

  Om nog maar te zwijgen van de Mini Micro Deluxe Eco waarvan het platform en de rem zijn gemaakt van gerecycled plastic, ontworpen van gebruikte visnetten en touwen die zijn teruggewonnen uit de oceanen.

  Mini Micro step onderdelen kopen? Garantie van 4 jaar!

  Heb je al een Mini Micro step? Kreeg je ééntje van een familielid en is er een onderdeel aan vervanging toe? Alle onderdelen -tot het kleinste vijsje- zijn leverbaar uit onze voorraad! Op productiefouten geven wij zelfs 4 jaar garantie. Slijtage-onderdelen zoals wielen, handvatten en remmen worden aan kostprijs verkocht; ze zijn vlot leverbaar en te bestellen op deze site. Je step van Micro Mobility blijft er op deze manier gloednieuw uitzien en blijft rijden alsof je hem net nieuw hebt!