Rocket & Speed+ (+10 jr)

De 2 wielen steps van Micro Mobility vanaf 10 jaar zijn speciaal ontwikkeld om langere ritten te versnellen. Grote of brede wielen zorgen tijdens deze snelle avonturen voor een beter rijcomfort en een breder aluminium platform voor een stabiele rijhouding. Wil je de step meenemen in je auto, op de bus of op de trein, dan kan dat zonder problemen. Zelfs de handvatten kunnen geplooid worden zodat hij ook nog eens heel compact kan meegenomen worden!

 • Leeftijd: +10 jr
 • Maximum gewicht: 100 kg
 • Ultralicht: 3,75 kg (Speed+) & 3,85 kg (Rocket)
 • Plooibare step: in één klik met kwalitatief vouwblok
 • Speed+ wielen: 145 mm met schokdempers in de wielas
 • Rocket wielen: Brede unieke Micro "fatties" die een beter grip bieden op onstabiele wegen
 • Verstelbaar in hoogte:ja
 • 7 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Micro Rocket step voor tieners

  Met zijn unieke dikke wielen en sublieme kleuren valt deze Micro Rocket step wel op in het straatbeeld. Zijn brede 120mm PU-wielen zorgen voor extra grip op de weg. Zelfs op minder goede ondergrond! Ook in afdalingen biedt de Micro Rocket step extra stabiliteit. De brede wielen zorgen tegelijk voor minder snelle slijtage door continu remmen want de druk van het remmen wordt bij het dikke wiel van de Micro Rocket namelijk verdeeld over een grotere breedte. Een breed aluminium platform en extra grote gripstickers zorgen voor een veiligere en comfortabelere houding.

  Micro Speed+ tienerstep

  De Speed+ is de perfecte step voor diegene voor wie het allemaal een beetje sneller mag. Ingebouwde schokdempers in de as van de 145mm PU-wielen van de Speed+ zorgen ervoor dat deze step supersnel en superzacht over het wegdek bolt. Daarnaast is zijn design een echte aantrekker voor zowel tieners als volwassenen. Door zijn breder platform en de gripstickers op het platform, staat de stepper zeer stabiel en heeft hij of zij meteen de juiste positie te pakken. Geen zorgen dus om snel door de straatjes tot je bestemming geraken!

  Tienerstep kopen? Zwitserse kwaliteit!

  Ben je van plan om een step voor een tiener te kopen dan ben je bij Micro Mobility op het juiste adres. Je vindt hier een ruime keuze aan steps! Al onze kindersteps hebben een maximum toegestaan gewicht van 100 kg en een stuur aanpasbaar in hoogte. Alle 2-wiel steps bevatten het door Micro gepatenteerde vouwsysteem waardoor de steps gemakkelijk te dragen en op te bergen zijn. De handvatten zijn niet alleen zachte mousses van hoge kwaliteit, ze zijn ook op te plooien zodat je hem compact kan meenemen of wegleggen! Alle Micro 2-wiel aluminium steps zijn eveneens uitgerust met een plooivoet, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geparkeerd. De garantie op de Micro Speed+ en de Micro Rocket is 4 jaar. Heeft u een reserveonderdeel of een kleine reparatie nodig? Bij Micro Belgium hebben we een voorraad van alle reserveonderdelen voor alle modellen. Houd er rekening mee dat de garantie alle onderdelen dekt, behalve onderdelen die vaak aan slijtage onderhevig zijn: handgrepen, wielen en remmen kunnen tegen lage kosten worden gekocht en eenvoudig worden vervangen. Een Micro step wordt niet weggegooid, maar hersteld.