ROCKET & SPEED+ (+ 10 jr)

De 2 wielen steps van Micro Mobility vanaf 10 jaar zijn speciaal ontwikkeld voor snelle en comfortabele stadsritten: Grote of brede wielen voor een beter rijcomfort en een breder aluminium platform (met extra kwalitatieve gripsticker) voor een stabiele rijhouding. Microsteps geschikt vanaf 10 jaar zijn:

 • De Micro Rocket Step:
  • beschikbaar in groen, sky blue en zwart
  • extra brede wielen (betere grip en minder slijtage bij veelvuldig remmen)
  • Stuurhoogte: 66 cm – 96 cm

 • De Micro Speed+:
  • 145mm wielen met schokdempend effect
  • Beschikbaar in Mint, Pure Silver, Midnight Orange & Dolphin Grey
  • Stuurhoogte: 68 cm -98 cm

  7 Artikel(en)

  per pagina

  7 Artikel(en)

  per pagina

  Micro Rocket steps

  Met zijn dikke gripwielen en sublieme kleuren valt deze Micro Rocket step wel op in het straatbeeld. Zijn brede 120mm PU-wielen zorgen voor extra grip op de weg. Zelfs op minder goede ondergrond! Ook in afdalingen biedt de Micro Rocket step extra stabiliteit. De brede wielen zorgen tegelijk voor minder snelle slijtage door continu remmen; de druk van het remmen wordt bij het dikke wiel van de Micro Rocket namelijk verdeeld over een grotere breedte. Een breed aluminium platform en extra grote gripstickers zorgen voor een betere en comfortabelere houding.

  Micro Speed+

  De Speed+ is de perfecte step voor diegene voor wie het allemaal een beetje sneller mag. Ingebouwde schokdempers in de naaf van de 145mm PU-wielen van de Speed+ zorgen ervoor dat deze step supersnel en superzacht over het wegdek bolt. Daarnaast is zijn design een echte aantrekker voor zowel tieners als volwassenen. Door zijn breder platform (13 cm) en de gripstickers die op het platform zijn bevestigd staat de stepper zeer stabiel en heeft hij of zij meteen de juiste positie te pakken.

  Tienerstep Kopen? Zwitserse kwaliteit!

  Ben je van plan om een tienerstep te kopen dan ben je bij Micro Mobility op het juiste adres. Je vindt hier een ruime keuze aan 2 of 3 wiel steps voor tieners van hoogwaardig Zwitsers fabricaat. Al onze tienersteps hebben een maximum toegestaan gewicht van 100kg en verstelbare stuurhoogte. Alle tienersteps bevatten ook het door Micro gepatenteerde vouwsysteem waardoor de steppen makkelijk te dragen en op te bergen zijn. Bijhorende schouderriemen en opbergzakken kunnen apart verkregen worden. Door de topkwaliteit van de handvaten hoef je je geen zorgen te maken omtrent een putje in het wegdek. En dankzij de rubberen knoppen aan de uiteinden van het stuur blijf het stuur van de step vrij van beschadiging wanneer hij op de grond valt. Het helpt tevens verwondingen voorkomen in geval aanraking met de rand van het stuur. Deze tienersteps van Micro Mobility zijn ook altijd voorzien van een staander waardoor het makkelijk is om hen te parkeren en snel weer te vertrekken.