• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kinderstep

Als ouder sta je vaak voor het dilemma: wel of geen gesleep met de buggy? Je kind kan lopen, maar is het niet net te ver naar de supermarkt? En ‘even snel’ kun je met een wandelende peuter aan je zijde ook wel op je buik schrijven. Een kinderstep is hiervoor een goede oplossing. Het biedt zowel de ouders als het kind extra vrijheid. Kinderen houden hun ouders gemakkelijk bij en ze vinden de nieuw ontdekte onafhankelijkheid heerlijk. Als ouders kun je je ook ineens veel makkelijker bewegen. Het voordeel van een step boven een loopfiets is dat het kind rechtop staat en beter om zich heen kan kijken, dat ervaren ze vaak als prettiger dan de lage zit van een loopfiets. Daarnaast zijn ze ook sneller, bij een loopfiets is het vaak de ouder die er uiteindelijk mee onder de hand loopt. Mocht het kind moe worden op de step kun je hem of haar met een handig pull and carry koord op sleeptouw nemen.

 

 

Waarom een Mini Micro kinderstep?

De Mini Micro kinderstep geeft de kinderen niet alleen een gevoel van vrijheid; ze trainen door het driewielige ontwerp ook hun stabiliteit en balans. De kinderen besturen de step door hun gewicht te verplaatsen, waardoor ze veilig en stabiel door bochten bewegen. Het lichtgewicht frame zorgt ervoor dat kinderen zonder moeite de step over stoepranden en drempels tillen. Samen op pad gaan wordt met de Mini Micro kinderstep nóg leuker! En praktischer bovendien. De Mini Micro is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

 

Surfen op de Maxi Micro step

Voor stoere jongens en meisjes tussen 5 en 12 jaar is de Maxi Micro kinderstep hét vervoermiddel. Hetzelfde besturingssysteem als het kleinere zusje - de Mini Micro - maar met een iets zwaarder frame.

Het stuur kan makkelijk in hoogte worden aangepast, waardoor deze kinderstep jaren meegaat! Net als bij de Mini Micro step trainen kinderen ook met deze step op speelse wijze hun stabiliteit en balans. Het unieke leun-en-stuur mechanisme, waarbij de kinderen sturen met hun gewicht, geeft het gevoel dat ze zich surfend door de straten bewegen!

 

 

Micro steps met zitje

Wist je dat de Micro kinderstep al geschikt is voor kinderen vanaf één jaar? Met de Mini Micro 3in1 en de Mini2go kunnen zelfs de allerkleinsten uit de voeten. Op een laag zitvlak sturen de kinderen naar links of rechts door simpelweg te leunen, wat hun doet wennen aan het gevoel van jezelf voortbewegen. Naarmate de kinderen groeien, groeit de kinderstep gewoon met ze mee. Het stuur kan omhoog, evenals het zitvlak. Op den duur kan het zitvlak verwijderd worden, waardoor de kinderstep transformeert naar een reguliere step. Heeft je kind nog een beetje extra ondersteuning nodig? Dan duw je de step gewoon voort met de stuurstang die aan de achterkant te bevestigen is.

 

Bekijk ons assortiment kindersteppen