Ontdek de kwaliteit van MICRO steps : Wat maakt het verschil?

 

   

 

 

 

         
         

CONCEPT: innovatie & design

 

PRODUCTIE: duurzame materialen en slimme assemblage

 

KWALITEITSCONTROLE: 100% nazicht

Het motto 'always on the move to improve' staat bij Micro op nummer 1. Vanaf het concept worden onze produkten steeds opnieuw heruitgevonden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze produkten zo efficiënt mogeljk en zo kwalitatief mogelijk worden gemaakt. 

Voor we een nieuw produkt op de markt brengen wordt hij uitgebreid getest. We werken daarvoor nauw samen met internationale certificaties zoals TÜV, Intertek en SGS.

Deze continue verbetering laat ons toe bestaande produkten steeds te verbeteren en zeer innovatieve produkten op te markt te brengen. Nieuwe produkten waarvan we geloven dat ze de zachte mobiliteit in onze steden kan helpen stimuleren. 

 

De keuze van de grondstoffen voor het maken van de Micro onderdelen gebeurt met de grootste zorg. Micro onderscheidt zich van andere producenten doordat zij steeds de beste grondstoffen zullen kiezen.

Daarbij hechten wij ook belang aan de keuze van produkten die niet-toxisch zijn en die een zo klein mogelijke negatieve voetdruk achterlaten op onze planeet.

Ook de assemblage van de Micro produkten gebeurt met de grootste zorg. Zoals een auto worden de verschillende onderdelen samen gemonteerd met vijzen. Deze assemblagemethode vergt veel manueel precisiewerk en biedt het voordeel dat - indien nodig - wisselstukken snel een relatief eenvoudig vervangen kunnen worden.

Tenslotte zorgt dit allemaal voor uiterst duurzame produkten die van kind tot kind worden doorgegeven.

 

100% van de producten die uit de assemblage komen worden onderworpen aan een aantal eenvoudige, maar essentiële testen.

Onze producten worden afgeleverd zonder tekortkomingen en onze retour-graad is daardoor ook extra klein. U kan in volle vertrouwen kiezen voor het originele merk!

Al onze steps hebben een serie-nummer, dit laat toe om bij elke step te bepalen uit welke produktie-cyclus het product afgeleverd werd. En indien nodig snel te kunnen bijsturen.

"Although other scooter builders around the world keep trying to make scooters like ours, we've never tried to make scooters like theirs."