Lichtgevende Tape Rainette Oranje

✔ Glow in the dark tape (niet-reflecterend)
✔ Leuk om DIY creaties te maken die oplichten in het donker
✔ Fosforescerende tapes lichten enkel op na blootstelling aan licht
✔ Weerbestendig
✔ Afmeting: 20mm x 3m

Op voorraad in België
SKU:
R-PHOSPHO-ORA
€ 5,00

Laat alles oplichten in het donker met de fosforescerende tape van Rainette!


Wees creatief met deze zelfklevende tapes die in het donker oplichten na het opslaan van licht. Ze kunnen worden uitgeknipt en op zowat elk object worden geplakt.

Vind gemakkelijk uw sleutels onder in uw tas terug of vind snel het licht van de badkamer zonder iedereen 's nachts wakker te maken. Een leuke DIY-activiteit voor regenachtige dagen!

Afhankelijk van de duur van de blootstelling aan licht en de intensiteit ervan, varieert de duur van de fosforescentie. We lezen vaak dat fosforescentie enkele uren kan duren en dit is waar, maar het is belangrijk te weten dat de intensiteit van het licht na ongeveer een kwartier afneemt en er blijft nadien gedurende enkele uren nog wat gloed hangen. Stel nadien de tape weer even bloot aan licht, en je krijg weer het leuke glow in the dark effect!

Fosforescerend materiaal slaat licht op, natuurlijk of kunstmatig, en geeft het in het donker af als straling. Reflecterend materiaal daarentegen weerkaatst het licht oneindig terug in de duisternis door de glazen microparels.

Afmeting: 20mm x 3m
Recycleerbare PET-tape & kartonnen rol
Weerbestendig
Verbruikt geen energie

Meer informatie
ean 0764460002119
kleur Oranje
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lichtgevende Tape Rainette Oranje