Micro BMW City Scooter

✔ laag ergonomisch platform
✔ grote wielen (200mm)
✔ uniek BMW design
✔ voor gladde asfalt wegen & paden

Op voorraad
SKU:
SA0159
€ 219,95

Deze Micro BMW City Scooter is een perfecte combinatie tussen snelheid, comfort & look. Deze step met grote wielen is speciaal gemaakt voor personen die zich slim en milieubewust willen verplaatsen naar hun werk, om boodschappen te doen of gewoon de kinderen willen bijhouden in een partij'tje steppen. Het coole design, inclusief BMW logo en de BMW kleuren, en het comfortabele rijgevoel zorgen voor de ideale rij-ervaring.

De step is vergelijkbaar met de Micro Zwart en de Micro Wit, het heeft grote wielen in hoogwaardig PU, versterkte vork op voor- en achterwiel, het brede en stevige platform. Bovendien komt de Micro BMW City met een aangenaam stuur dat je meer naar onder of naar boven kan buigen voor nog meer controle over je step! Een ultiem veilig gevoel met de Micro BMW!

Wist je dat het lage platform bij deze step zorgt voor een mooie step-houding? Ideaal dus om je rug recht te houden zonder in te boeten op snelheid en comfort! De BMW is ronduit perfect voor degene die een compacte, lichte plooibare step willen met een uniek design!

Meer informatie
gewicht step 4 - 5 kg
aantal wielen 2
kleur Zwart
max. belastbaar gewicht 100 kg
Wiel vooraan (mm) 200mm
Wiel achter (mm) 200mm
Leeftijd 16+ j
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Micro BMW City Scooter