Micro Mini 2Go Deluxe Canopy Robijnroos

✔ Regen- en Zonnewering
✔ Robijnrose kleur
✔ Binnen- en buitengebruik
✔ Langdurig plezier: 18 mnd - 5 jr

Op voorraad in België
SKU:
MMD059
€ 139,95
Nee, zonder

Fantastische versie van de Mini 2go: deze kinderstep in rood/rose is de beste keuze voor kinderen van 18 maand tot 5 jaar.

De Mini 2 Go Deluxe Robijnroos met Canopy biedt een transparant zonne- en regenscherm. Het beschermt kinderen tegen zowel de regen als de zon en is makkelijk te monteren en demonteren op de Mini 2Go.

De Mini 2Go is een handige step met geïntegreerde opbergkoffer. Eens alle speelgoed en snacks zijn opgeborgen kan het kind opstappen en vertrekken. De Mini 2Go Deluxe Canopy maakt uw kleintje mobiel vanaf zijn of haar 18 maand en groeit mee tot ongeveer de leeftijd van 5 jaar. Sturen gebeurt doordat het kind zijn of haar gewicht verplaatst van links naar rechts of omgekeerd. Dit zorgt voor de extra ontwikkeling van motorische vaardigheden en balans. De step kan gebruikt worden met opgbergkoffer en zitje, enkel met zitje, of als gewone step. Het stuur is verstelbaar in hoogte.

De Mini Micro is een step voor onze allerkleinsten. Een lage zithoogte en breed platform zorgen voor extra stabiliteit waardoor ze gemakkelijk op en van de step van kunnen gaan. De hoogwaardige, doorzichtige wielen maken het ook uiterst geschikt als voertuigje in huis. Moe? De handige duwstang zorgt ervoor dat je jouw kind op een handige manier ook zelf kan vooruit duwen.

 • Fase 1: vanaf 18 maand – start met het zitje en de uitneembare opbergbak
 • Fase 2: vanaf 2 jaar – overstap naar een driewiel-step door het wegnemen van het zitje en de opbergbak.
 • Fase 3: vanaf 3 jaar – verstel de hoogte van het stuur van zodra je kind groeit!
 • Meer informatie
  geïntegreerd licht Ja
  gewicht step 1 - 4 kg
  verstelbaar stuur Ja
  aantal wielen 3
  kleur Roze, Rood
  max. belastbaar gewicht 20 kg
  Wiel vooraan (mm) 120mm
  Wiel achter (mm) 80mm
  Leeftijd 1.5-5 j
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Micro Mini 2Go Deluxe Canopy Robijnroos