Onderdelen

Micro Mobility is uniek in zijn aanbod van onderdelen! Wijzelf hebben een toewijding als Belgische verdeler van Micro om alle mogelijke wisselstukken te stockeren in ons lokaal magazijn.

Neem een kijkje naar de onderdelen per model en vind de meeste onderdelen in onze webshop. Je kan best ook eens de wisselstukken cataloog bekijken en ons contacteren met referentie naar de artikelcode indien je iets zoekt wat niet online beschikbaar is.

Slijtagestukken, zoals handvatten, wielen en remmen horen niet tot de garantieregeling van 4 jaar. Toch blijven de kleinste vijzen en stukken beschikbaar aan zachte prijzen.

Producten 1-24 van 475

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zijn er onderdelen onder garantie?

Ja, de productiefouten vallen onder de garantie tot 4 jaar na je aankoop op vertoon van je kassaticket. De slijtage onderdelen zoals remmen, wielen en handvatten vallen niet onder de garantie maar kunnen net als alle onderdelen worden gekocht. Nog tot vele jaren later kan je wisselstukken kopen om je step tip top in orde te houden!

Zijn er wisselstukken voor elke Micro step?

We hebben wisselstukken per step en zelfs voor oudere steps. Micro Mobility biedt de steps aan tot zeker 10 jaar na aankoopdatum. Op die manier kan je de step weer duurzaam maken en blijft deze in topconditie!

Over Micro Mobility

Micro werd in Zwitserland opgericht om een lichte step die ook nog eens plooibaar is aan te bieden. Op deze manier is het niet alleen een praktisch alternatief, het is een duurzame oplossing voor al je mobiliteit! Als marktleider, blijft Micro investeren in het verbeteren van zijn steps en gebruiken ze enkel de beste onderdelen zodat je step lang kan mee gaan!