Step Micro Compact Kickboard Zwart T-stuur/Bol

✔ surfgevoel
✔ verstelbare hoogte
✔ super compact
✔ flexibel deck

Op voorraad in België
SKU:
KB0020
€ 199,95

In 1999 zagen de eerste Micro Kickboards het licht, het waren zelfs de eerste Micro steps die werden ontworpen! De 3 wielen en het gebogen aluminum platform maken het steppen eens zo leuk! Het aluminum en kort deck maakt de step super licht in gewicht en behoudt het wat flexibiliteit op onvlakke wegen. De drie wielen geven heel wat stabiliteit en maakt het zelfs mogelijk om enkel met 1 hand op de bol te sturen. Je kan kiezen om ook met 2 handen het T-stuur te besturen en dat geeft weer een andere step-ervaring!

In vergelijking met een step met 2 wielen, kan je je lichaamsgewicht verplaatsen naar links en rechts om in de juiste richting te sturen. Het surfgevoel dat je krijgt geeft je veel plezier onderweg naar school of werk! Een ander leuk voordeel is dat je de kickboard gewoon achter kan laten en het dankzij de 3 wielen rechtop blijft staan. Je kan je ene hand gebruiken om te steppen en je andere is vrij om makkelijk je spullen mee te dragen.

Ten opzichte van de Monster Kickboard, heeft het zwarte Compact Kickboard een korter deck en geen brede wielen. Doordat het deck korter is en van aluminum, is de step zeer licht en compact.

Meer informatie
ean 7640108566546
inklapbaar Ja
gewicht step 4 - 5 kg
verstelbaar stuur Ja
aantal wielen 3
kleur Zwart
max. belastbaar gewicht 100 kg
Wiel vooraan (mm) 120mm
Wiel achter (mm) 120mm
Leeftijd 12+ j
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Step Micro Compact Kickboard Zwart T-stuur/Bol