Step Micro Monster Kickboard T-stuur/Bol

✔ sufgevoel
✔ stuurhoogte kan veranderd worden
✔ krachtige rem
✔ flexibel platform

Niet op voorraad
SKU:
KB0022
€ 259,95

In 1999 zagen de eerste Micro Kickboards het licht, het waren zelfs de eerste Micro steps die werden ontworpen! Een Micro Monster Kickboard heeft 3 wielen en een flexibel platform dat het steppen super comfortabel maakt en des te leuker! De drie wielen geven heel wat stabiliteit en maakt het zelfs mogelijk om enkel met 1 hand op de bol te sturen. Je kan kiezen om ook met 2 handen het T-stuur te besturen. Een Micro Kickboard voelt aan als een skateboard maar met meer stabiliteit!

Met de extra wijde wielen die veel grip bieden, is zwarte grijze Kickboard de favoriet onder tieners en volwassenen. De wielen zijn vooral gemaakt voor het naar onder steppen op zeer stijle afdalingen. De grote metalen rem geeft een goede remkracht door het groter oppervlak dat het brede wiel biedt.

In vergelijking met een step met 2 wielen, kan je je lichaamsgewicht verplaatsen naar links en rechts om in de juiste richting te sturen. Het surfgevoel dat je krijgt geeft je veel plezier onderweg naar school of werk! Een ander leuk voordeel is dat je de step gewoon achter kan laten en het dankzij de 3 wielen rechtop blijft staan. Je kan je ene hand gebruiken om te steppen en je andere is vrij om makkelijk je spullen mee te dragen.

Meer informatie
ean 7640108566560
inklapbaar Ja
gewicht step 5 - 6.5 kg
verstelbaar stuur Ja
aantal wielen 3
kleur Zwart
max. belastbaar gewicht 100 kg
Wiel vooraan (mm) 120mm (fat)
Wiel achter (mm) 120mm (fat)
Leeftijd 12+ j
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Step Micro Monster Kickboard T-stuur/Bol