Step Micro Sprite Alu

✔ 2 wiel step voor beginners
✔ van aluminium: ultralicht (2,8 Kg)
✔ stimuleert buitenspelen
✔ verstelbare stuurhoogte (65-95) cm
✔ stevig en makkelijk plooisysteem

Niet op voorraad
SKU:
SA0019
€ 109,95
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deze stijlvolle aluminiumkleurige Micro sprite step is het ideale instapmodel om te beginnen steppen met 2 wielen: ultralicht en uitgerust met een makkelijk plooisysteem. De superieure kwaliteit van het platform (alu) en de duurzame onderdelen zorgt ervoor dat deze step voor meerdere kinderen zal kunnen dienen. Al 20 jaar lang maakt Micro dit model, met hier en daar verbeteringen na feedback van gebruikers. Dit is de step met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Ook voor de Micro Sprite gebruikt Micro enkel de beste wielen en wiellagers. Dat zorgt ervoor dat de Sprite 2-wielstep step geruisloos en veel verder bolt dan elke andere step. Dit is niet zomaar een speelgoedstep, maar volwaardig sportmateriaal. Je krijgt 4 jaar garantie op constructiefouten, en wij zorgen ervoor dat we minstens 10 jaar lang onderdelen beschikbaar houden zodat je step steeds prima rijdt.

De Micro Sprite stuurt zoals een fiets, je kan het stuur helemaal 360 graden omdraaien. Het voorwiel is iets groter dan het achterwiel, wat zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid.

Wist je dat een Micro Sprite tot 100kg kan dragen? Geen probleem dus als een hele grote hem ook eens wil testen!

Meer informatie
ean 7640108560919
inklapbaar Ja
gewicht step 2.5 - 4 kg
aantal wielen 2
kleur Zilver/Grijs
max. belastbaar gewicht 100 kg
Wiel vooraan (mm) 120mm
Wiel achter (mm) 100mm
Leeftijd 5-12 j
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Step Micro Sprite Alu