Step Micro Sprite LED Oceaanblauw

✔ LED-wielen
✔ Aluminum: lichtgewicht (2,8 kg)
✔ 2-wielen basisstep
✔ Aanpasbaar in hoogte (65-95cm)
✔ Stevig en makkelijk vouwsysteem

Niet op voorraad
SKU:
SA0210
€ 119,95
 
 
 
 
 
 
 
 

De klassieke aluminum step met wat extra sprankel.

LED wielen voor- en achteraan de step geven deze Micro step iets meer flair aan de .

Deze blauwe Micro Sprite is het perfecte model om te beginnen met een step met 2 wielen: super licht in gewicht en voorzien van een praktisch vouwsysteem. De kwaliteit van het aluminium dek en de hoogwaardige onderdelen zorgen ervoor dat deze step door veel verschillende kinderen gebruikt zal worden. Al 20 jaar maakt Micro dit model met enkele verbeteringen na nuttige feedback van gebruikers. Dit is de tweewielige scooter met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Ook voor de Micro Sprite gebruikt Micro enkel de beste wielen en wiellagers. Dat zorgt ervoor dat de Sprite 2-wielstep step geruisloos en veel verder bolt dan elke andere step. Dit is niet zomaar een speelgoedstep, maar volwaardig sportmateriaal. Je krijgt 4 jaar garantie op constructiefouten, en wij houden minstens 10 jaar lang onderdelen beschikbaar zodat je step steeds prima rijdt.

De Micro Sprite stuurt zoals een fiets, je kan het stuur helemaal 360 graden omdraaien. Het voorwiel is iets groter dan het achterwiel, wat zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid.

Wist je dat een Micro Sprite tot 100kg kan dragen? Geen probleem dus als een hele grote hem ook eens wil testen! Last but not least: de step blijft altijd netjes staan, hij is immers standaard uitgerust met een inklapbaar staandertje.

Meer informatie
ean 7630053530075
inklapbaar Ja
geïntegreerd licht Ja
gewicht step 2.5 - 4 kg
verstelbaar stuur Ja
aantal wielen 2
kleur Aqua/Lichtblauw
max. belastbaar gewicht 100 kg
Wiel vooraan (mm) 120mm
Wiel achter (mm) 100mm
Leeftijd 5-12 j
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Step Micro Sprite LED Oceaanblauw